StoryEditor
Showbiz'Ne razumijem nas Hrvate'

'Sprdačina od države, što ne bi i Supertalent bio?': nastup penzionerki iz Ljubuškog podijelio natjecatelje; Dok se na društvenim mrežama odvija prepirka, one otkrivaju svoju tajnu

Piše L. L.
7. listopada 2019. - 12:14
babe

Toliko su 'Dream Team Babe' svojim nastupom oduševile žiri, da već na samom početku ovogodišnjeg 'Supertalenta' imamo drugog polufinalista. Nakon Marka Antolkovića, mladog Zagrepčana anđeoskog glasa, svoje su mjesto u samom vrhu bez daljnjeg natjecanja zalužile i umirovljenice iz Ljubuškog.

Svojim su šarmom i pjevačkim sposobnostima starih napjeva 'Babe' kupile žiri, ali ne i sve gledatelje. Danas se, naime, mnogi pitaju kako to da je ova skupina gospođa zaslužila svoje mjesto u samome vrhu showa koji je tek otpočeo.

Jeste li pogledali nastup 'čovjeka žvake'? Janko Popović Volarić nije mogao doći sebi, publika je urlala: na društvenim mrežama danas se svi pitaju isto, a spominju i 'zlatni gumb'

"Sprdačina od države, što ne bi i Supertalent bio?", popljuvali su odmah neki gledatelji skupinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

"Da zlatni gumb... Simpa bakice, ali daleko od Supertalenta, prilično dosadna emisija, ubile je reklame", "Ove babe nisu za pozornicu, čisti promašaj, a zlatni gumb uzalud potošen", "Ja ih ne bi dalje pustila, kamo li zlatni gumb...", redaju se ljutiti komentari.

No ima i onih koji su stali u obranu ekipice iz Ljubuškog.

"Ne razumijem nas Hrvate, kad nas neko nasmije, razveseli u ove tmurne dane mi ih popljuvamo! Čemu? Babe legende, sad znam za koga ću glasat!", piše jedna gledateljica na Facebooku.

A dok se na društvenim mrežama odvija prepirka, Babe slave. Članica ovog osebujnog benda, Nada Lauc, za Dnevnik.hr otkrila je kako su se ona i prijateljice osjećale nakon prolaska.

"Ah, kako smo se osjećale... bile smo u šoku. Nismo očekivale, tko će to očekivati! To nam nije bilo ni na kraj pameti. Bilo je odlično, svakome hvala i to je to", rekla je Nada vidno obuzeta emocijama.

"Sam sebi ne vjeruješ, gledaš što se događa... Ja sam stvarno bila u šoku kad su počele padati zlatne zvjezdice, mislila sam da sam umrla i gotovo, haha", smije se ona.

Babe su pjevale u različitim kulturno-umjetničkim društvima na području svoga mjesta, a 2012. godine odlučile su samostalno nastupati. Njihove pjesme čine repertoar od starih napjeva ljubuškog kraja, pjesama koje su njihove bake pjevale njima, ali i pjesama koje je napisala jedna od članica - Nada Lauc. Nada je u sedam godina postojanja skupine napisala više od 240 pjesama koje su pjevale u Ljubuškom, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, a nastupale su i u Makedoniji, Švicarskoj, Njemačkoj, Češkoj...

Nastup u Supertalentu će, vjerujemo, dugo pamtiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

"Tajna je u tome da želiš drugima što sam sebi želiš. Pjevaj, pleši, veseli se, budi pozitivan, sam sebi nađi način da napuniš baterije. Dođu i nama crne minute, ali opet ustanemo, otpjevamo, pišemo, baš kao najmlađe mladice", otkriva Nada tajnu njihova uspjeha.

#SUPERTALENT#DREAM TEAM BABE

Izdvojeno

05. srpanj 2020 13:33