StoryEditor
ShowbizSvijet u šoku

'Prevario me je, nagovarao na seks u troje. I tada sam shvatila...': Demi Moore ne prestaje šokirati detaljima iz autobiografije, otkrila prljave detalje veze s bivšim mužem

20. rujna 2019. - 19:25
profimedia-0429437673

Svijet ne prestaje brujati o autobiografiji Demi Moore "Inside Out". Knjiga će se uskoro naći na policama knjižara, a ususret objavi, 56-godišnja glumica je za The New York Times otvorila dušu i otkrila nekoliko intimnih životnih detalja.

O silovanju koje je preživjela u 15. godini života i gubitku djeteta s glumcem Asghtonom Kutcherom već je ranije govorila, no sada je odlučila da nema tajni ni kada su u pitanju ostale teme. 

"Uzbuđena sam, no osjećam se tako ranjivo", rekla je novinaru u intervjuu koji danas prenose svjetski mediji. "Nema tajni, sve je otkriveno. Nije to nečija interpretacija mene...", dodaje.

'Otac je držao mami otvorena usta, dok sam joj ja prstićima vadila pilule': Demi Moore objavila šokantnu autobiografiju; Bila je silovana s 15 godina, izgubila je dijete s Ashtonom

A ono što je možda najzanimljivije njenim obožavateljima do u tančine je opisan odnos s 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom, glumcem danas u sretnom braku s kolegicom Milom Kunis, s kojim je Moore provela dugih osam godina života. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t go out much but if you are gonna do it...

A post shared by Demi Moore 🔘 (@demimooreofficial) on

Nakon što su izgubili nerođeno dijete, za Moore je taj gubitak u visokoj trudnoći značio novu borbu s alkoholom i drogama. 

Otkrila je i još neke "prljave" detalje veze s Kutcherom.

U isječku iz njezine knjige piše: "S njim kao da sam se mogla vratiti u mladosti i osjetiti kako je opet biti mlada, proživjela sam i puno više nego kad sam stvarno imala dvadeset godina".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore 🔘 (@demimooreofficial) on

Ispričala je kako su u svoju vezu uveli treću osobu, ali da je tek nakon svega shvatila da je to bila greška.

"Kao da više nismo imali granice u vezi. Moguće da me kasnije zato i prevario", iskrena je Demi.

Nakon što je izgubila njihovo dijete u šestom mjesecu trudnoće, uzimala je i velike količine Vicodin tableta.

"Bebi smo Ashton i ja već odabrali ime - Chaplin Ray. Prestalo joj je kucati srce, a ja sam se osjećala kriva jer sam u trudnoći pila alkohol", otkrila je Demi, koja se naposlijetku razvela od Kutchera.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 08:24