ShowbizEvo je doma

'Lipo vas je vidit opet skupa': Luka Nižetić u Splitu dočekao sestru nakon skoro dvije godine, zajednička fotografija oduševila pratitelje

Piše J.V.
32759086_492662041136718_1669958790209863680_n

'Ukazala se', prokomentirala je nedavni veliki povratak Petre Nižetić u Split jedna pratiteljica i nije puno pogriješila. Otkad je preselila u San Francisco, jedna od prvih splitskih blogerica i velika zaljubljenica u modu nije često svraćala u naše krajeve, no svoga je 'bracu' nedavno odlučila počastiti pojavljivanjem u rodnoj grudi.

Tako je presretni Luka oduševljenje morao podijeliti i s pratiteljima, jer očito je da je bio van sebe. Zajednička fotografija brace i seke raznježila je i pratitelje...

"Došla mi je! Nakon godinu i osam miseci! Seja moja!", napisao je pjevač u objavi.
 

 

Došla mi je! ? Nakon godinu i osam miseci! Seja moja! ❤? @modakomoda

A post shared by Luka Nižetić Official (@lukanizetic) on


"Lipo vas je vidit opet skupa, nema do bratsko sestrinske ljubavi!", "Najlipša slika na tvom Instagramu", "Prelijepo je što se tako volite...", pišu im obožavatelji.

Ne tako davno Petra se pohvalila i zelenom kartom koja joj osgurava trajni boravak u Sjedinjenim Državama, a San Francisco očito ne planira tako skoro zamijeniti novim prebivalištem. Svojim se pitoresknim domom već pohvalila, a ona i suprug Frane Mastelić tamo u svakom pogledu - guštaju. 

Sad je sve na svome mjestu! Petra Nižetić otkrila veliki događaj u svom životu, zbog kojeg je pala prava fešta

No s vremena na vrijeme zafali i Riva, pa su Nižetići zajedno prošetali njome, nakon gotovo dvije godine, što je Luka pripomenuo i na svome Instagramu.

 

#LUKA NIžETIć#PETRA NIžETIć