StoryEditor
ShowbizVATROMET OSJEĆAJA

'Kad je krenulo između mene i Marina, samo sam htjela da to sve prestane!': natjecateljica 'Života na vagi' otvoreno o ljubavi koja joj se dogodila s Dalmatincem

Piše L.L.
8. studenog 2019. - 13:52
sara000

Najmlađoj natjecateljici u RTL-ovu "Životu na vagi", 18-godišnjoj ekološkoj tehničarki iz Ladimirevaca, ljubav se dogodila u showu koji bi joj mogao, kako stvari stoje, u mnogočemu promijeniti život.

Najmlađa kandidatkinja gledanog showa, naime, otkrila je u razgovoru za 24sata da se zaljubila u markantnog natjecatelja iz Zadra, 26-godišnjeg Marina Marušića.

"Marino je uvijek bio jako dobar prema meni i vidjela sam da mu je stalo kako se ja osjećam. Kad god bih se povukla u osamu, uvijek bi se nekim čudom našao uz mene, saslušao me i odmah bi sve bilo lakše.

Sve više sam ga primjećivala..." - ispričala je Sara, koja je otkrila i kako ju je Zadranin zeznuo na početku showa.

"Ja sam Marino, tu iz produkcije, nisam kandidat, predstavio mi se...".

Prije ulaska u kuću Sara nikad nije imala dečka.

"Imala sam strah od odbijanja. Znala sam da nisam najljepša cura, ona na koju bi dečki padali. I škola mi je bila prioritet" - ustvrdila je.

"Kad se počelo odvijati nešto između mene i Marina, ja sam samo htjela da to sve prestane, da prestanu ti osjećaji, da se maknem jer nisam znala što će biti iz svega toga.

Ali onda sam se prepustila svemu, maknula onu najgoru misao iz glave, a to je što će drugi reći, prihvatila sve što ova moja velika promjena obuhvaća, pa čak i te osjećaje prema Marinu..." - priznala je zaljubljena Sara.


Očito se referirala i na probleme koje je Zadranin priznao da ima, one s kockanjem, zbog kojih je, kako je priznao pred tv kamerama, "uništio svoje najmilije", jer je izjavila:

"Treba uložiti puno energije i razumijevanja za tu osobu i biti spreman prihvatiti izazove s kojima se ta osoba, u našem klasičnom životu, vani, susreće, i biti tu kao podrška.

Život na vagi je izolacija i tamo upoznaš osobu do temelja, ukoliko se potrudiš. Tjedan dana u kući je kao mjesec dana vani" - mudro je ocijenila Sara, a Marino je potvrdio kako se između njih rađa "nešto više od prijateljstva". 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2021 00:27