StoryEditor
ShowbizSKRIVENA KAMERA

'Je*ala te pauza, viknula mu je Jasna Zlokić!': popularni voditelj otkrio s kim se najbolje zabavlja na estradi; 'Ona je živi vrag!', ustvrdio je za Velolučanku

Piše L.L.
2. prosinca 2019. - 16:52
pjevaci000

"Ako bih morao izdvojiti najduhovitiju osobu iz glazbene scene to je onda ona! Kad sam slušao 'Skitnicu', uvijek sam je doživljavao kao jako ozbiljnu, no kad smo se upoznali kroz posao, ona je ta koja je prva pokrenula da prijeđemo s 'vi' na 'ti' i tako je krenulo prijateljstvo koje traje barem desetak godina" - ispričao je popularni radijski i tv voditelj Dalibor Petko o Jasni Zlokić.

Otkrio je kako se rado druže na koncertima i promocijama, "ali nije nam stran niti restoran meksičke hrane".

"Najčešće se ipak čujemo telefonski..." - ispričao je voditelj za Story.hr.

"Obožavam njenu pjesmu 'Pismo' i 'Ja Sam Ti Jedini Drug', a tu je i uvijek neizbježna 'Skitnica'. Ma jednostavno volim njen opus jer ima karakterističan glas kojeg ću uvijek prepoznati, a takve upečatljive izvođače najviše volim" - ishvalio je Petko velolučku pjevačicu.


U Jasninom je društvu i na seriji fotografija koje je objavio na svom profilu na Instagramu.

"Ma sve je to inicirala Jasna. Svi ljudi koji ju poznaju osobno, složni su oko jedne stvari - ona je pravi mali vrag!" - smije se Dalibor.

Podijelio je i anegdotu s pjevačicom.

"Snimali smo skrivenu kameru prije nekoliko godina, pa sam u sklopu snimanja odvezao Jasnu u autopraonicu, gdje sam zaustavio auto i pretvarao se da smo zaglavili.

Ubrzo je do nas stigao radnik koji nas je obećao izbaviti, ali tek kad mu završi pauza.

Jasna je na tu izjavu potpuno izgubila živce i zavikala: 'Je**la te pauza!" - smije se Petko.

"Kad je sve završilo, Jasna je shvatila da je i djevojčica koja je glumila moju nećakinja sudjelovala u psini, pa se okrenula i procijedila: 'A ti! Ti ćeš me posebno čuti!". 

#DALIBOR PETKO#JASNA ZLOKIĆ#PETKO O JASNI ZLOKIĆ

Izdvojeno

01. srpanj 2020 02:30