StoryEditor
ShowbizTek je izašla...

'Dugo sam razmišljala bih li ovo uopće podijelila...': glumica snimkom šokirala svijet, ljudi ne prestaju pričati o onome što je tek rođena beba u videu napravila

Piše J. V.
26. ožujka 2019. - 20:55
shutterstock_461442157

Američka glumica Hilary Duff jedna je od holivudskih mladih mama koje su karijeru stavile sa strane kako bi se posvetile svojoj dječici. Otkako je prije sedam godina na svijet došao njen sinčić Luke, jasno je da je lijepa plavuša fokusirana ponajprije i gotovo isključivo na njegov odgoj i obiteljski život, a da su filmski setovi tek u dalekom planu.

Prije pet mjeseci rodila je svoju drugu bebicu, djevojčicu Banks, a danas se ozareno prisjetila kako je porođaj izgledao. Snimku rođenja bebe u kadi Duff je podijelila na svome Instagramu, ostavivši pratitelje u nevjerici zbog onoga što je bebica napravila.

Mala je Banks, naime, odmah nakon što je "izašla" na svijet, zaplakala na tren, da bi potom rastegnula rukice i u maniri mnogo veće bebe s obje ruke zagrlila Hilaryno ozareno lice. Ne može mnogo dirljivije od toga, zaključili su pratitelji...

 

"Dugo sam razmišljala bih li snimku podijelila zato što je ekstremno intimna... Bilo je toliko divno, nagrađujuće, paw i šokantno što me moja djevojčica nakon rođenja zagrlila... po prvi put. U mojim mislima, napravila je to kako bi mi čestitala, rekla 'bravo, mama'... Uspjele smo. Zajedno...", piše u svojoj emotivnoj objavi Hilary.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peaceful place under this arm

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

#POROD#ROĐENJE#HILARY DUFF

Izdvojeno

03. srpanj 2020 00:47