StoryEditorOCM
Zvijezde onlineStiže prinova

Naš reprezentativac Mateo Kovačić i lijepa Izabel očekuju drugo dijete; Ivan će postati stariji brat, čestitke se nižu

Piše MOZAIK SD
11. lipnja 2024. - 16:34

Izabel Kovačić, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, obradovala je svoje pratitelje na društvenim mrežama prekrasnom viješću, ona i Mateo očekuju drugo dijete! Vijest je podijelila putem svog Instagram profila, uz fotografiju koja prikazuje nju i njen poveći trudnički trbuh. Dobila je brojne komentare i čestitke.  

Par već ima sina Ivana kojeg su dobili u listopadu 2020. godine, a on će uskoro postati stariji brat. Izabel je i tada gotovo cijelu trudnoću držala u tajnosti.

Inače, Mateo i Izabel slove za jedan od najpopularnijih hrvatskih parova. Par se upravo u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima i upoznao. Tada je Mateo bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.

‘Mateo i ja upoznali smo se kao tinejdžeri preko prijatelja. Išla sam trčati s prijateljicom i zastala sam i prostorima za hobije koji su bili pored naše crkve, u kojima smo uglavnom sve slobodno vrijeme. Tamo je on igrao Playstation s prijateljima. Tad smo postali najbolji prijatelji‘, ispričala je, piše Story.

Ondje su se i vjenčali 2017. godine.

Par trenutno živi u Manchesteru jer Mateo igra za Manchester City. Tijekom njegove karijere zajedno su živjeli u Londonu, Madridu i Milanu. Dok je Izabel vlasnica dva brenda, lzakova i Lunilou.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 16:40