StoryEditorOCM
Promo arhivKorak ka zdravlju

Ostavite cigarete uz pomoć laserske metode

Piše PR
4. listopada 2017. - 10:00
Cigarete01

Zbog velikog interesa i uspjeha u pomoći kod odvikavanja od pušenja i na poziv naših sugrađana koji su se uspješno riješili loše navike i ostavili cigarete nakon samo dva tretmana, te njihovih prijatelja, poznanika koji se isto tako žele riješiti cigarete, u Split nam ponovo dolazi Biljana Marinović iz „Korak ka zdravlju“, koja kao pomoć u odvikavanju od pušenja koristi lasersku  metodu koja se trenutno u svijetu smatra metodom broj jedan kod rješavanja ovisnosti o nikotinu

Od  09. do 13. listopada  boravi u Splitu, a moći  će je se posjetiti od 11 do 18 sati  na adresi Lička 27. Broj slobodnih termina je ograničen, stoga je potrebno na vrijeme rezervirati svoje mjesto. Zainteresirani pozivom na broj 091-798-1888 mogu rezervirati svoj termin.

Pitali smo neke bivše pušače kojima je ova metoda pomogla kod odvikavanja da podijele svoje iskustvo sa nama:

Vesna D. Što reći osim da sam presretna što sam nakon 24 godine „pušačke karijere“ uspjela ostaviti cigarete, pušila sam gotovo dvije kutije dnevno. Danas gotovo godinu dana  od tretmana uopće nemam potrebu za cigaretom, ali isto ono što mi je bitno nisam se ugojila i nemam pretjeranu potrebu za hranom.

Nada S. Prošlo je pet mjeseci kako ne pušim. U nekoliko navrata ranije sam pokušavala ostaviti cigarete, ali jednostavno nije išlo, apstinencijska kriza je uvijek bila toliko jaka da sam pokleknula već nakon prvog dana, tako sam i ovaj puta nakon prvog tretmana očekivala dobro poznate simptome, međutim oni se do dana današnjeg nisu pojavili.  Tako da se još jednom zahvaljujem gđi Biljani na pomoći i želim joj puno uspjeha u daljnjem radu.

Ivan Z. Pušio sam više od 30 godina, pomišljao sam nekoliko puta kako bi bilo dobro ostaviti cigarete, ali nikada nisam skupio dovoljno snage da to i pokušam. Cigareta je bila dio mene, mog života i bilo mi je nezamislivo sebe zamisliti bez cigarete i onda sam pročitao članak o ovoj metodi. Pokušao i uspio, evo već je tri mjeseca kako ne pušim. Od srca, hvala.

Ivan G. Supruga i ja samo pušili preko 30 godina, iako moram priznati da sam bio veliki skeptik i da sam imao velike sumnje u uspjeh, razmišljajući kako je moguće da nakon jednog tretmana ostavim cigarete, a pušio sam i više od dvije kutije dnevno, supruga je bila umjerenija ona se držala kutije. No odmah nakon tretmana osjetio sam se nekako drugačije, sjetio sam se cigarete, ali jednostavno nisam imao potrebu, želju, ma ne znam što,  teško je ustvari opisati taj „hladni osjećaj“ prema cigareti. Išao sam dan po dan, ne razmišljajući do kada će ta „čarolija“ djelovati. No evo 17 mjeseci je prošlo kako smo oboje nepušači, a i neki od naših prijatelja kada su vidjeli nas poželjeli su isto ostaviti cigarete i što je najbitnije uspjeli smo.

A isto tako pitali smo i gđu Biljanu da nam prokomentira ova iskustva…

- Što dodati, osim da sam izuzetno sretna zbog svih ljudi sa kojima sam uspjela doći do zajedničkog cilja, a to je njihovo ostavljanje cigareta. Jednom zauvijek. Ono što uvijek volim naglasiti je: „ne ostavljam Vas dok ne ostavite cigarete“. Moj telefon i moja podrška su svima na raspolaganju zaista 24 sata na dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:52