StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Rakovi kreću na dijetu, Djevice očekuju novi troškovi, Ribe bi mogle smanjiti konzumaciju alkohola...

Piše MOZAIK SD
1. listopada 2023. - 08:30

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Nećete nikome dopuštati da vas omalovažava. Uzvraćat ćete napadom na svaku kritiku, a pritom ćete posezati i za niskim udarcima. Brzo ćete se uzrujavati, a nerviranje oko sitnica dovest će do zdravstvenih smetnji, primjerice povišenog tlaka ili nesanice. Samci će biti karizmatični, ali skloni biranju neodgovarajućih partnera.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Prijatelji i obitelj očekivat će da im stalno budete na raspolaganju, što će dovesti do stresa i premorenosti. Nemojte nikome dozvoliti da iskorištava vašu dobronamjernost. I na poslu će biti naporno, no porast obaveza bit će prilika da se dokažete. Moguće su tegobe s nadutošću i zadržavanjem tekućine u organizmu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Samci će uživati u flertu, no neće biti zainteresirani za ulazak u ozbiljnu vezu. Zasad će vam na pameti biti isključivo provod i zabava, no osoba koju ćete upoznati preko vikenda mogla bi vam neočekivano promijeniti mišljenje. Uživat ćete u dinamičnim zadacima, a mnogi će ostvariti solidnu zaradu baveći se honorarnim poslom.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

U potrazi ste za stabilnošću i sigurnošću, koje će vam biti važnije od uzbuđenja i strasti. Iz tog ćete razloga oprezno ulaziti u nove veze i izbjegavati ljude koji vam ne ulijevaju povjerenje. Neki će se parovi odvažiti na useljenje ili kupnju zajedničke nekretnine. Pokoji kilogram viška potaknut će vas da započnete dijetu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Vodit ćete uzbudljiv društveni život, a nedavno sklopljeno poznanstvo moglo bi postati važan dio vaše svakodnevice. Na poslovnom planu očekuju vas povoljna zbivanja. Pružit će vam se mogućnost odlaska na kraće putovanje ili ćete zbog prirode posla češće boraviti na terenu. Primit ćete mnogo važnih poziva i informacija.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Samci će ostavljati dojam hladnoće. Nećete lako pokazivati emocije pa ćete ih sakriti iza maske suzdržanosti. Vezani, pokažite više zanimanja za partnerove želje i potrebe. Mogući su nepredviđeni troškovi vezani za dom i stanovanje, kao i za odražavanje vozila, no nećete biti na gubitku jer vam se otvaraju nove mogućnosti zarade.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Tjedan će obilovati nepredviđenim okolnostima, ali nećete očajavati. Uz malo truda i snalažljivosti, izvući ćete maksimum iz svake situacije. Vaše će prednosti biti velika energija i beskrajni entuzijazam, a od srijede očekujte i porast koncentracije pa ćete biti nepobjedivi na poslu i u školi. Samcima predstoji fatalan susret.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Nemojte se upuštati u nove pothvate i projekte. U ovom trenutku ne preporučuju vam se veće promjene niti sklapanje novih suradnji jer je upitno kome možete vjerovati. Osjetit ćete potrebu da se udaljite od svih i posvetite svojim potrebama. Nekoliko sati provedenih u samoći bit će vam najbolja psihoterapija.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Odnos s voljenim ulazi u mirniju etapu. Razmirice postaju dio prošlosti pa ćete planirati zajedničku budućnost. Samci će imati mnoštvo udvarača, a novi susret dogodit će se kada ga najmanje budu očekivali. Nećete se bojati preuzimanja odgovornosti na poslu. Moći ćete birati zadatke i projekte u kojima želite sudjelovati. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Bit ćete napeti i nervozni. U svemu ćete vidjeti povod za svađu, a ishitrenim ponašanjem mogli biste ugroziti odnos koji vam mnogo znači. I na poslu bi vas ponos i tvrdoglavost mogli skupo koštati. Doživljavat ćete dobronamjerne savjete i kritike kao napad, a u osobi koja vam ih uputi prepoznati neprijatelja.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Tjedan je kao stvoren za čitanje, učenje i ulaganje u svoje znanje. Učenicima i studentima će dobro pamćenje i jaka koncentracija pomoći vam da lako savladaju svako gradivo i iskažu se prilikom polaganja ispita. Samcima će biti nemoguće odoljeti. Upoznat ćete osobu koja će vas oduševiti izgledom i načinom razmišljanja.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Previše ste osjetljivi i razdražljivi pa izbjegavajte načimanje teških tema. Samci bi se zbog osjećaja usamljenosti mogli upustiti u vezu s osobom koja ih ne privlači. Nedostatak samopouzdanja mogao bi vam umanjiti izglede za poslovni napredak. Mnogi će se žaliti na probavne tegobe i nesanicu. Smanjite unos alkohola.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

Daniela Trbović 

image

Danijela Trbović
 

Marko Todorov/Cropix

Omiljena tv-voditeljica poznata po britkim komentarima, koja je upravo proslavila 60. rođendan, pripadnica je Vage, znaka zaslužnog za njezin šarm i komunikativnost. Rođena 27. rujna 1963., može se pohvaliti bistrim umom i elokventnošću koje joj pomažu u poslu. Planeti u Djevici znak su skromne i marljive prirode, dok je Mjesec u Jarcu pokazatelj odgovornosti i ozbiljnosti. Ambiciozna je i veliki profesionalac u poslu, a novac joj je važan zbog osjećaja sigurnosti. Mars u Škorpionu znak je hrabrosti, odlučnosti i strastvene borbe za svoja uvjerenja. Pred njom je razdoblje povoljnih promjena.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 16:01