StoryEditor
PanoramaJeziv slučaj

TikToker ubio suprugu i njenog prijatelja: na kćerin iPad ugradio je uređaj za prisluškivanje, kad ih je čuo kako se smiju došao je i upucao ih

Piše PSD
26. listopada 2021. - 12:47

TikTok zvijezda, Ali Abulaban, potajno je postavio uređaj za prisluškivanje na iPad svoje petogodišnje kćeri kako bi špijunirao ženu od koje se odnedavno odselio. Kad je čuo da se ona u dnevnom boravku smije s prijateljem, doletio je i oboje ih ubio.

TikTokeru s gotovo milijun pratitelja poznatom po imitacijama Tonyja Montane iz filma 'Scarface' u ponedjeljak je počelo suđenje u Kaliforniji, a on se izjasnio nevinim za ubojstvo svoje supruge i mladog muškarca prošlog tjedna u neboderu u San Diegu.

@jinnkid

Asking my wife to try impressions! ##fyp ###4u @anamacewindu ##6ix9ine ##jinnkid ##scarface

♬ original sound - JinnKid

Abulaban je otprije bio patološki ljubomoran na svoju suprugu, a zbog čestih svađa ona ga je 18. listopada zamolila da se iseli iz njihova stana i on se prijavio u hotel.

Tri dana kasnije Ali Abulaban se ušuljao natrag u stan i demolirao ga dok njegove žene nije bilo. Tada je instalirao aplikaciju za prisluškivanje na iPad svoje kćeri. 

Nakon što je napustio stan, Abulaban je slušao aplikaciju kada je čuo svoju ženu i muškarca kako razgovaraju i hihoću se.  Odjurio je natrag do nebodera, ulovile su ga i sigurnosne kamere nebodera na kojima se vidi kako istrčava iz lifta u stan.

Abulaban tri puta pucao u Barrona prije nego što je svojoj ženi pucao u glavu. Tada je nazvao svoju majku i priznao joj što je učinio. Otišao je do škole gdje je njegovoj kćeri završavala nastava i sjeo s njom u automobil. Policija ga je ulovila 45 minuta kasnije.

Na prvu, Abulaban je priznao da je on počinitelj, te je optužio svoju suprugu za prevaru iako je tužiteljica rekla kako vjeruje da je ubijeni bio prijatelj njegove supruge te da nisu bili u romantičnom odnosu. 

item - id = 1138030
related id = 0 -> 1137920
related id = 1 -> 1137235
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. studeni 2021 05:41