StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Bikovi uzmite pauzu i predahnite, Djevice krenite u kupnju, Škorpioni marljivo radite

Piše MOZAIK SD
30. siječnja 2024. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Imat ćete problema sa samokontrolom. Trebate izbjegavati zahtjevnije poslove i ishitrene poteze. U svađama ćete biti otrovni na jeziku, a ni vaši protivnici neće zaostajati.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Posvetite više pažnje svom zdravlju. Osjećate li tegobe s dišnim sustavom ili zglobovima, nemojte se forsirati oko nevažnih obaveza. Radije uzmite pauzu i predahnite. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Mogli biste zapasti u letargično stanje, no uspješno ćete ga liječiti radnim aktivnostima, primjerice pospremanjem doma i pripravljanjem novih kulinarskih specijaliteta.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Neočekivane promjene usmjerit će vašu pažnju na partnerske odnose. Ne biste se smjeli oslanjati na sudbinu i sve loše ili dobre stvari tumačiti kao utjecaj neke više sile.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Moguće su nesuglasice s kolegama, posebice ako ste novi na poslu ili imate različit pristup obavezama. Pod dojmom neprovjerenih priča drugačije ćete gledati na svog izabranika.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Pogodno je vrijeme za kupnju ili prodaju. Nećete pogriješiti ako se odlučite na ulaganje ili promjenu poslovanja. Uspjet ćete pronaći savršen poklon za dijete ili blisku osobu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

S vidljivim naporom obavljat ćete većinu obaveza. Nećete se moći pohvaliti visokim stupnjem društvene motiviranosti, a i druženje s članovima obitelji pričinjavat će vam napor.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Marljivo ćete raditi, dobivati potporu kolega i sipati svježe ideje kao iz rukava. Razmišljat ćete o širenju posla. Prihvaćat ćete nova zaduženja i isticati svoj talent.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Prikrivat ćete prave emocije. Materijalna sigurnost i profesionalni napredak bit će vam skoro važniji od ljubavi. Vaš izabranik bi vam mogao prigovoriti da ga zanemarujete.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Ostavljat ćete dojam da točno znate što tražite od drugih i od sebe. Vodite li poslovni tim ili kućanstvo svaka vaša molba bit će saslušana. Nitko neće preispitivati vaše odluke.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Iako ćete nastojati izbjeći neugodne i napete situacije, nećete moći preskočiti važne teme. Želite li ih se riješiti, ostavite nedoumice postrance i odaberite stranu. 

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Upoznat ćete zanimljivu i privlačnu osobu preko prijatelja ili kolege. Iako ćete u početku biti malo distancirani, brzo ćete otkriti da imate pregršt tema za razgovor.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 11:29