StoryEditorOCM
PanoramaŠTO KAŽU ZVIJEZDE

Horoskop za subotu: Ovnove će okruživati udvarači, Rakovi bi se mogli razočarati! Djevice, imajte više razumijevanja

Piše Mozaik SD
6. travnja 2024. - 08:00

Ovan

Samci će biti okruženi udvaračima, a jedan će na njih ostaviti snažan dojam. Neki će se parovi odlučiti vjenčati ili proširiti obitelj. Vikend je odličan za druženje. Organizirajte zabavu ili roštilj.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Druženje i izlasci bit će vam naporni. Povucite se u osamu i bavite se opuštajućim aktivnostima. Pogledajte film ili seriju o kojoj ste čitali dobre recenzije. Opuštat će vas priprema i kušanje kolača.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Izbjegavat ćete boravak u kući. Ako ostanete nasamo, obuzet će vas napetost. Bacit ćete se na nazivanje prijatelja i predlaganje zajedničkih aktivnosti, u čemu ćete imati uspjeha. Dobit ćete koristan savjet.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Mogli biste se razočarati u osobu od koje ste gajili velika očekivanja. Rastužit ćete se kada shvatite da vam nije bila iskrena ili da je govorila drugima protiv vas. Izbjegavajte alkohol i suviše masnu hranu.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Samci će imati puno razloga za osmijeh. Zabavni i dostojanstveni, uživat ćete u pažnji prisutnih. Danas započeta veza temeljit će se na vrsnoj komunikaciji. Vikend je kao stvoren za odlazak izvan grada.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Zbog zaokupljenosti brigama nećete ni primijetiti da bliske osobe trebaju pomoć. Zatraži li netko savjet ili podršku, nemojte ga kritizirati makar se ne slagali s njim. Imajte više razumijevanja za druge. 

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Vaga

Posumnjat ćete u partnerovu iskrenost pa će mu provjeravati mobitel. Nemojte zbog tjeskobe raditi stvari koje vam ne služe na čast. Provedite više vremena u odmoru i izbjegavajte stresne situacije.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Nećete dozvoliti da vas itko omalovažava. Pristupite ozbiljno obavezama i dokažite onima koji ne vjeruju u vas da su pogriješili u procjeni. Mogli biste se porječkati sa susjedima koji ne poštuju kućni red.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Zaputite li se u večernji izlazak, neće vam biti žao. Samci će uspostaviti poznanstvo koje će im zaokupiti misli, a odlično će se zabaviti i oni koji ne tragaju za flertom, već za zabavom i druženjem. 

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Odnosi s ukućanima bit će intenzivni. Morat ćete se pozabaviti rješavanjem problema koje dugo gurate pod tepih. Ojačajte imunitet uzimanjem dodatnih vitamina. Godilo bi vam i puno odmora i spavanja.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Uspješno ćete uklanjati teškoće s kojima se susretnete. Snalažljivi ste i uporni pa nećete dopustiti da vas išta izbaci iz takta. Ljudi će vam se  diviti, a mnogi će tražiti vašu pomoć ili savjete.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Nastojat ćete što dulje očuvati privlačan i mladenački izgled pa ćete trošiti na kozmetičke preparate i modernu odjeću. Ići ćete na estetske tretmane, a rezultat će nadmašiti vaša očekivanja.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 02:53