StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Ovnovi samci će biti majstori zavođenja, Djevice, naučite se opustiti! Ribe, okanite se slatkog

Piše Mozaik SD
12. travnja 2024. - 08:00

Ovan

Bavite li se poslom koji volite, zanosno ćete prionuti na rad i planirati projekte. Ako vam je posao monoton, izgubit ćete fokus i češće praviti pogreške. Samci će biti majstori zavođenja.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Nedostajat će vam volje i energije da ozbiljnije pristupite današnjim zadacima. Izvršavat ćete ih bez motivacije, što će dovesti do slabijih rezultata. Odgodit ćete izlazak zbog umora.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Popularnost vam je u porastu pa očekujte pregršt poziva. Osvajat ćete simpatije duhovitim opaskama, a nekome ćete se toliko svidjeti da će se svojski potruditi dobiti vaš broj.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Nećete dobro podnositi kritike. Odbijat ćete dobronamjerne savjete uvjereni da ne trebate ničiju pomoć. Posvetite više pažnje vježbanju, jer će vam redovita aktivnost smanjiti nervozu.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Privući će vas ideja o daljnjem obrazovanju. Pretraživat ćete internet u potrazi za podacima o fakultetu ili tečaju koji će vam omogućiti diplomu i uvjete za napredovanje.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Bližnji se neće dobro nositi s vašom ćudljivošću. Usvojite tehniku opuštanja. Otiđite u šoping i osvježite imidž novom odjevnom kombinacijom koja će istaknuti vaše prednosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Nemojte puno zahtijevati od osobe koju ste tek upoznali. Ako tražite nešto ozbiljno, razočarat ćete se kada shvatite da joj je na pameti samo usputni flert. Odgodite važne poslove i nabavke.

LJUBAV: 3

POSAO: 2

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Zahtjevi bližnjih iziskivat će puno truda i pažnje. Istovremeno ćete se boriti s poslovnim nedaćama. Dobra organizacija i razrađen plan olakšat će vam prilično stresan dan.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Očekuju vas povoljne novosti romantičnog tipa. Nedavno poznanstvo počet će se razvijati u željenom smjeru, dok će odnos koji vas ne zadovoljava prirodnim tokom doći kraju.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Osrednje ćete se snalaziti u stresnim situacijama. Imat ćete dojam da svi čekaju vašu pogrešku pa se nećete moći opustiti. Dug umor bit će znak da morate smanjiti opterećenje.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Susretat ćete zanimljive ljude s kojima ćete razgovarati o raznovrsnim temama. Najviše će vas privlačiti osobe koje su drugačije i ne uklapaju se u okvire. Masaža bi vam opustila mišiće.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Nećete se olako upustiti u vezu. Bit ćete oprezni i promišljeni, a udvarač koji vam se želi približiti morat će se puno truditi da bi osvojio vašu pažnju. Slasni zalogaji nekima će ugroziti liniju.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 01:43