StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Blizanci bi mogli biti nagrađeni bonusom, Rakovi, razmislite prije svađe! Jarci će biti otresiti

Piše MOZAIK SD
11. travnja 2024. - 08:00

Ovan

Budite oprezniji i promišljeniji u komunikaciji s okolinom. Nemojte donositi zaključke na temelju neprovjerenih informacija. Nađete li se u neugodnoj situaciji, uspješno ćete se izvući uz pomoć šarma.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Prijatelji i članovi obitelji tražit će u vama oslonac. Za svakoga ćete imati vremena, no pojedinci bi mogli iskoristiti vašu dobronamjernost i na neki vas način oštetiti ili čak prevariti. Nastojte se više odmarati.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Samci će upoznati osobu s kojom će pronaći zajednički jezik. Zanimljiv razgovor navest će vas da što prije zakažete novi susret. Neke od vas nadređeni bi mogli nagraditi bonusom zbog dobro odrađenog posla.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Nećete uvažavati kritike na svoj račun i burno ćete reagirati na sitnice. Razmislite o posljedicama prije nego što započnete jalovu svađu. 

LJUBAV: 3

POSAO: 2

ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Prionite na rješavanje zadataka koji zahtijevaju jaku koncentraciju. Postizat ćete dobre rezultate i dokazati šefu da može na vas računati. Zaintrigirat će vas osoba koju ćete upoznati preko interneta.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Nemojte se oslanjati na nepouzdane informacije niti stvarati paniku ako nešto ne krene po planu. Budite konstruktivni i usmjerite energiju u smišljanje rješenja problema, a ne na traženje krivca.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Samci će se zabavljati, ali neće biti spremni za ozbiljnu vezu. Netko će se truditi oko vas, ali nemojte mu davati lažnu nadu nije li vam privlačan. Alkohol bi danas imao osobito jak učinak na vas.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Ne upirite prstom u partner. Snosit ćete velik dio odgovornosti za krizu u koju je zapala vaša veza. Obratite više pažnje na njegove želje i potrebe. Posjet frizeru vratit će vam osmijeh na lice.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Dobro ćete se snalaziti u raznim aktivnostima. Nemojte se iznenaditi ukaže li vam se prilika za napredovanje ili dobijete poziv za prelazak na novo radno mjesto. Odvažite se na promjenu frizure. 

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Ljudi će vas zamarati svojim problemima. Ako procijenite da pretjeruju, reagirat ćete otresito, što bi moglo nekoga povrijediti. Bit ćete umorni zbog obaveza pa nećete paziti na tuđe osjećaje.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Zauzeti, osvježite vezu zajedničkim izlaskom s partnerom. Bilo kakvo odstupanje od rutine pokazat će se korisnim za vaš odnos. Idealno je vrijeme za mijenjanje loših prehrambenih navika.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Rado ćete trošiti na uređenje stana i kupnju lijepih stvari. Nastojat ćete s puno ljubavi opremiti dom da biste mogli uživati s najmilijima. Ne čekajte da obolite od prehlade, opskrbite se vitaminima odmah.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 22:15