Modakratki rezovi

Sva lica Jacquesa Houdeka: na političkom planu kalkulirao je sa Sanaderom, HDZ-om i Škorom, s procvatom karijere život mu bilježi neke još drastičnije trasformacije

Piše M.Družijanić

Nekada davno pjevao je za Ivu Sanadera, sada pak za Miroslava Škoru.

Jacques Houdek u doba Ive Sanadera sa svojom pjesmom  'HDZ zna' bio je jedna od glavnih zvijezda kampanje za parlamentarne izbore.

 

Pjesmu je Jacques Houdek izveo na saboru HDZ-a 1. lipnja 2007. godine. U međuvremenu je pukla ljubav sa HDZ-om, a prije šest mjeseci ovaj se pjevač obratio Škori na  njegovoj službenoj stranici.

Dragi kolega, dok Te slušam kako se s izrazitim poštovanjem odnosiš prema ovome časnome pozivu, koji se tek spremaš osvojiti, osjećam istovremeno ponos i poniznost!

 

Nadasve pametno, odvažno, dostojanstveno, srčano, plemenito i domoljubno. S POKRIĆEM! Čestitam Ti unaprijed - želim ti svaku sreću na ovome putu koji si odabrao; neka je zdravlja i Božjega blagoslova!

Ne sumnjam u potpuni uspjeh i iskreno stojim uz Tebe! Bit ću najgorljiviji navijač i podrška! Presretan sam da si odlučio učiniti dobro za našu Hrvatsku i za sve nas - ispisao si neke od najljepših stihova, a sada ćeš svojim djelovanjem, siguran sam i čvrsto vjerujem u to, ispisati novu hrvatsku povijest! HVALA TI!

 

Teško je ostati imun na pojavu ovog osebujnog pjevača. Često ga se analizira do u detalja, a tako je bilo i u Splitu. Svojim odjevnim kombinacijama, cjelokupnim izgledom, bradom pa i frizurom oduvijek je privlačio pažnju.

Jacques Houdek na domaćoj glazbenoj sceni djeluje više od 15 godina. Sjećate li se njegova prvog nastupa sa pjesnom 'Čarolija', s kojom se predstavio na Dori?

 

Nekada davno odijevao se sasvim drugačije, nego li se odijeva danas. Dok je bio mlađi, nije imao ovako izraženu bradu. Nosio je nešto tanju bradu,a na glavi marame. Obožavao je svjetlije tonove, a nerjetko je i oko vrata nosio tada moderne lance.

S vremenom, a kako je postao i poznatiji i popularniji, mijenja i svoj stajling.

Iako danas uglavnom odijeva tamnije nijanse, u to vrijeme, prije nešto više od petnaest godina, ali i kasnije ovaj je glazbenik nosio svjetlije nijanse.

Sviđa li vam se njegov najnoviji stajling, ili vam je bio draži kad je tek započinjao svoju karijeru, ali i malo kasnije?

 

 

#SPLIT#JACQUES HOUDEK#STIL#MIROSLAV ŠKORO