StoryEditor
LjepotaNasmijala pratitelje

Rihanna otkrila svoje 'make up' tajne, video izazvao teški kaos na društvenim mrežama: 'Pogledala sam ovo 15 puta, zaljubila sam se!'

Piše J.V.
3. svibnja 2018. - 21:30

U zadnje vrijeme naročito su popularna videa u kojima slavne ljepotice otkrivaju kako njeguju svoju kožu, nanose šminku i rade ostale stvari koje svi, svakodnevno, radimo. 

Ne čudi; pa koga ne bi zanimalo kako neke od najljepših žena na svijetu postižu svoj zanosan izgled? Vogue je taj trend posebno popularizirao svojim kratkim i zabavnim snimkama u kojima manekenke, glumice i pjevačice pred ogledalom nanose šminku, a posljednja u nizu koja je stala pred kamere je Rihanna.

Od vremena objave prošlo je tek nekoliko sati, ali društvene mreže su uspjele eksplodirati od oduševljenih komentara. Neopterećenost barbadoške ljepotice osvojila je i one koji uopće ne koriste make up, pa su mnoge komentirale kako jednostavno nisu mogle prestati gledati snimku, iako ih tematika ni najmanje ne zanima. 
 


"Pogledala sam ovo 15 puta, zaljubila sam se!", poručila je jedna.

Ostale, prave 'beauty' uživljenice pokupile su korisne savjete, pa na tome i zahvalile svojoj omiljenoj zvijezdi. "Kraljice, hvala ti na trikovima!", komentirale su, a oduševljene poruke nižu se jedna za drugom.

U videu pogledajte kako to radi planetarno popularna RiRi, koja se sama našalila da je gotovo nemoguće da se našminka u 10 minuta ("Ponekad mi se čini da traje 10 sati"), dodajući usput bez pardona komentare na svoj račun ("Izgledam debelo, idemo ponovno..."). U konačnici, naravno, izgleda sjajno, ali promatrajući njenu rutinu jasno nam je ono što je i glavna poruka svih ovakvih zapisa...

Sve smo prilično slične, koristimo slične proizvode, pa zašto ne bi bismo jedna drugoj i olakšale malim savjetima? 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. siječanj 2021 11:30