StoryEditor
Društvena mrežaINSTAGRAM VS. STVARNOST

Pandemija im je poremetila planove za crkveno vjenčanje, ali nije i one za romantične bijegove u prirodu: Ana Gruica i Boran Uglešić guštali u istarskom proljeću

Piše M.P.
31. ožujka 2021. - 13:06
Boran Uglešić i Ana Gruica snimljeni prošlog ljeta, nakon kazališne premijere na splitskom SustipanuBožidar Vukičević/Cropix

Proljeće je znak ponovnog rođenja i buđenja prirode, a kako to bolje proslaviti nego - izići u prirodu.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić i njezin suprug, splitski psihijatar Boran Uglešić, odlučili su iskoristiti lijepo vrijeme da uživaju u međusobnom društvu u ljepotama Istre, piše Gloria.

Na Instagramu su podijelili dvije fotografije lijepih trenutaka u kojima su uživali i u finoj kapljici.

"Instagram vs. stvarnost", kratko je napisala Ana, našalivši se s činjenicom da je Instagram preplavljen "savršenih i "uštimanih" fotografija, no realnost je ipak nešto opuštenija.

Sudeći prema odabiru hashtagova, par je trenutno na ranom godišnjem odmoru te uživa maksimalno u svakom zajedničkom trenutku.

Iako su se 2018. vjenčali kod matičara, u intervjuu za Gloriju 2019. Ana i Boran su otkrili kako bi voljeli imati i crkveno vjenčanje.

"Sve je bilo prekrasno, u čarobnom ambijentu i jako emotivno. Dogodine planiramo crkveno vjenčanje na koje ćemo pozvati ostalu rodbinu i prijatelj", rekla je tada Ana, no planove im je očito poremetila pandemija koronavirusa.

Inače, Ana je 2017. prekinula vezu s piscem i blogerom Hrvojem Šalkovićem, s kojim je dobila sina Ivana Marata, a već u listopadu splitski psihijatar Boran Uglešić i glumica snimljeni su kako izlaze iz splitskog hotela.

"Boran i ja smo se dugo poznavali. Meni su bile glupe te priče o ljudima koji se poznaju pa se zaljube. Uvijek sam se pitala: Kako? Ili ti se netko svidio pri upoznavanju ili nije. Očigledno da život stalno dijeli lekcije...

item - id = 1088011
related id = 0 -> 1159328
related id = 1 -> 1138453
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. siječanj 2022 12:59