StoryEditorOCM
Društvena mrežaužasna situacija

Očajna majka s djevojčicom koja gori od fibre na Hitnoj: ‘Ja ću u zatvor možda, ali neće na ovome ostati!

Piše MOZAIK SD
22. travnja 2023. - 13:31

Možda se čini da samo naš zdravstveni sustav ne funkcionira, no događaju se takve stvari i drugdje. Zabrinuta Hrvatica, majka djevojčice koja ima temperaturu 40, kako kaže, objavila je video na Tik Toku gdje opisuje užasnu situaciju koja joj se dogodila na hitnoj u Njemačkoj i pita se je li to tako i drugdje. 

"U kojem je svijetu realno da roditelj s djetetom koje ima temperaturu 40 sjedi od tri sata popodne na hitnoj, pri tom doktor nije ni jednom došao da vidi koliko je stanje kritično, nju boli uho, znam da ima upalu uha dva tjedna, na koju oni dva tjedna nisu reagirali, iako sam vodila dijete tri puta doktoru.

Je li realno da nakon što sam se pobunila da su mi zvali policiju, opomenuli su me, ja čekam sad još pola sata - sat, ako se ništa ne desi napravit ću novo sranje, odgovarat ću, završit ću u ćeliji, ali za svoje dijete ću srušiti svijet, platit ću kazne koliko treba, ali će njoj biti izvađena krv i da vide koja je upala u pitanju. Je li to samo u Njemačkoj ili je još negdje?" pita se zabrinuta majka.

@glam.mk.goddess Ja cu veceras u zatvor mozda - sli nece na ovome ostati!!! Ovo je presli svaku mjeru!!! Nije to samo na Balkanu!!! #njemacka #helios #klinika #njemackozdravstvo #glammkgoddess #pforzheim #roditelji #dijete #fypシ #fy #uzbuna #viral ♬ original sound - glam.mk.goddess

U opisu videa stoji: "Ja ću večeras u zatvor možda - ali neće na ovome ostati!!! Ovo je prešlo svaku mjeru!!! Nije to samo na Balkanu!!!", a u videu je napisala i sljedeće:

"Rodila sam zdravo dijete i neće zbog ničijeg nemara završiti gluho ili ne dao Bog s doživotnim posljedicama meningitisa! Čekamo od 15 sati, nitko nas ni doživio nije. A kad sam se žalila, zvali su mi policiju! Nema te policije koje se bojim i kazne koju neću platiti kad je moje dijete u pitanju!!!", napisala je bijesna majka. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 21:48