StoryEditor
Društvena mrežapokretačka sila

Liderova konferencija Žene u biznisu: 300 najmoćnijih na okupu

Piše PSD.
16. studenog 2015. - 08:01
300 najmoćnijih žena Hrvatske u Muzičkoj akademiji 3. prosinca 2015.

- Je li ravnopravnost spolova u biznisu mit ili istina?

- Kako oformiti uspješan one woman band?

- Tko se našao na listi 300 najmoćnijih žena Hrvatske?

Ovo su samo neka od pitanja na koja ćemo odgovoriti na Liderovoj konferenciji Žene u biznisu koja se ove godine održava 3. prosinca u Muzičkoj akademiji Zagreb.

Tradicionalni peti susret Žena u biznisu otvorit će predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, a konferencija će okupiti vlasnice, direktorice i menadžerice kompanija čije će iskustvo i pogledi na biznis pokazati kako funkcioniraju na visokim položajima.

Možda jesu mala skupina, ali moćna su pokretačka sila koja poslovni put gradi na malo drugačijem pristupu.

Zemlja partner ovogodišnjeg susreta Žene u biznisu je Švedska koja je napravila jedan od najznačajnijih iskoraka u pozicioniranju žena u svim slojevima poslovnog i društvenog života zahvaljujući svojoj feminističkoj politici.

Tim povodom na konferenciju se očekuje dolazak švedske ministrice za socijalnu sigurnost Annike Strandhäll i visoko pozicioniranih predstavnica švedskog biznisa, kao što je Irena Dobosz, regionalna menadžerica za održivost i korporativne komunikacije u Ikei, zadužena za provođenje politike ravnopravnosti unutar kompanije.

Osim njih, na konferenciji će govoriti i Vitomira Lončar, direktorica kazališta Mala scena, glumica Zrinka Cvitešić, doktorica Nela Sršen i mnogi drugi.

Više o konferenciji doznajte na: http://lider.media/zene-u-biznisu-2015/

sponzorirani članak

Izdvojeno

06. srpanj 2020 21:59