StoryEditor
Društvena mrežaRat na Twitteru

Greta Thunberg godinu dana nakon Trumpove provokacije, američkom predsjedniku ‘vratila‘ trostruko: Smiri se, Donalde, smiri se...

Piše M.P.
6. studenog 2020. - 11:15
Jonathan Nackstrand/AFP

Greta Thunberg iskoristila je trenutak i "vratila" Donaldu Trumpu za sve provokacije koje joj je uputio prošle godine. Trostruko.

Najpoznatija mlada borkinja za spas okoliša, aktivistica i širiteljica poruke o ekološkoj katastrofi koja se događa u svijetu, Šveđanka je svojim stajalištima i ranije znala isprovocirati aktualnog američkog predsjednika. Njeni gorljivi govori izazvali su ga da prošle godine na Twitteru napiše:

"Presmiješno. Greta mora poraditi na svom problemu s bijesom, a onda treba s prijateljem otići pogledati film. Smiri se, Greta, smiri se."

Ovaj put Thunberg mu je uzvratila u jeku njegova protivljenja o nastavku brojanja glasova nakon izbora u SAD-u. Mlada aktivistica prisjetila se kako ju je Trump prošle godine pozivao da se smiri i poradi na problemima s kontroliranjem bijesa, pa mu napisala:

"Presmiješno. Donald mora poraditi na svom problemu s bijesom, a onda treba s prijateljem otići pogledati film. Smiri se, Donalde, smiri se".

Naravno da je njena objava u kratkom vremenu postala hit na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2021 23:40