Pripremom tradicionalnih dubrovačkih specijaliteta u Lazaretima započeo je u četvtak dubrovački Good Food Festival. U organizaciji Humanitarne udruge DEŠA pripremali su se bruštulani mjenduli, arancini, džemovi od ljute naranče, kontonjate i mantale.
Dubrovački ugostitelji koji sudjeluju u gastronomskoj manifestaciji posebno su za ovu prigodu kreirali festivalske jelovnike koje će Dubrovčani i njihovi gosti moći kušati tijekom četiri dana.
Ukupno će sudjelovati dvadeset osam dubrovačkih restorana, a posjetiteljima će ponuditi tradicionalne dubrovačke specijalitete.
Od četvrtka do nedjelje organizirati će se više prezentacija kulinarskih specijaliteta tipičnih za dubrovačko podneblje, kuharica na engleskom jeziku, programa za djecu, kušanje regionalnih vina, ...
Dubrovački ugostitelji koji sudjeluju u gastronomskoj manifestaciji posebno su za ovu prigodu kreirali festivalske jelovnike koje će Dubrovčani i njihovi gosti moći kušati tijekom četiri dana.
Ukupno će sudjelovati dvadeset osam dubrovačkih restorana, a posjetiteljima će ponuditi tradicionalne dubrovačke specijalitete.
Od četvrtka do nedjelje organizirati će se više prezentacija kulinarskih specijaliteta tipičnih za dubrovačko podneblje, kuharica na engleskom jeziku, programa za djecu, kušanje regionalnih vina, ...