StoryEditor
Društvena mrežaStatus 'solo'

Ante Rebić šokirao potezom: potpuno nestao s društvene mreže na kojoj se donedavno 'družio' sa srpskom ljepoticom; Obrisao profil u ključnom trenutku

2. rujna 2019. - 13:53

Iako je na Instagramu bio jedan od aktivnijih domaćih nogometaša, Ante Rebić s omiljene je društvene mreže netragom nestao.

Obožavatelje i obožavateljice prema mnogima jednog od zgodnijih domaćih sportaša dočekao je jutros neugodan prizor, ukoliko su baš danas naumili posjetiti stranicu na kojoj lijepi Vinjanin objavljuje svoje privatne fotografije. Stranica je - uklonjena.

Budući nogometaš talijanskog Milana, koji se trenutno nalazi upravo tamo kako bi potpisao ugovor za ovaj klub, posljednje je objave posvetio boravku u tom gradu, no uskoro je, iz još neobjašnjenih razloga, profil odlučio zatvoriti. Riječ je, smatraju neki, o ključnom trenutku njegove karijere.

Popularnost jednog od najpoželjnijih domaćih neženja na ovoj platformi dosad je bila neupitna - komentari zainteresiranih (uglavnom) žena preplavili bi svaku njegovu objavu, a možda se upravo u tome krije razlog povlačenja. Otvorene ponude i, ne sumnjamo, privatni upiti, možda su nogometašu jednostavno postali previše.

Iako se Rebića nedavno, podsjećamo, povezivalo sa srpskom ljepoticom Sofijom Milošević, manekenka je bilo kakvu vezu negirala i ostavila domaćeg reprezentativca "solo" statusa.

'U takvim odnosima sam s puno nogometaša': prelijepa Srpkinja koju se povezivalo s Antom Rebićem konačno opisala što je točno između njih bilo

"Ne znam kako su samo uspjeli navodnu vezu izgraditi na samo dvije činjenice - on je mene počeo pratiti na Instagramu, a potom i ja njega... Međutim, mi se nikada nismo ni upoznali!", rekla je tada Sofija za Story, a je li upravo to kumovalo brisanju profila, još ni jedna ni druga strana nisu komentirale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😀🥰

A post shared by Ante Rebic (@rebicantee) on

A dok je jedini pravi profil nestao, Instagram je pun "fan" stranica posvećenih ljepotanu. Na službenoj stranici dočekat će vas pak ovo:

Izdvojeno

20. srpanj 2020 22:44