StoryEditor
Društvena mrežaUZBUĐENJE JE VELIKO

'Ista il' isti ćaća! Ja sam ode ima bit' samo usput!': Ivana Ninčević Lesandrić broji sate do poroda, pokazala je uglancanu kužinu i neodoljivi dječji kutak

Piše M.K.
24. rujna 2019. - 18:09
ivana00

Ivana Ninčević Lesandrić "broji sitno", što bi se reklo, do odlaska u rodilište. Trudnoću je vodila u Splitu, a u Splitu bi očito mogla i roditi, budući se svakodnevno javlja iz svog solinskog obiteljskog gnijezda.

"Trudnoću mi prate u Splitu dva ginekologa, jedan kojeg imam preko HZZO-a, kao i jedan privatni. A gdje ću roditi, odlučit ću zajedno sa suprugom kada dođe vrijeme za to..." - kazala je, naime, saborska zastupnica prije par mjeseci u razgovoru za Jutarnji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Ninčević -Lesandrić (@ivana_nincevic_lesandric) on

"Suprug i ja smo odlučili da ne želimo znati hoće li biti curica ili dečko dok se dijete ne rodi. Neka nam to bude iznenađenje. A kako će se zvati, znat ćemo tek tada jer je dogovor da ako bude dečko, ime bira suprug, a bude li curica, ime ću joj odabrati ja" - otkrila je obiteljske planove Ivana koja je, sudeći po njezinim objavama na Instagramu, itekako spremna za dolazak djeteta, budući je sve za njega pripremila, do najmanje sitnice.

"Kad malo bolje razmislim, ja mislim da se naša beba (obzirom čime joj se mater bavi ) naslušala i načitala svega šta se događa vani, da je jednostavno lipo odlučila ostat unutra sve dok god se moze stat....ono baš do zadnje" - napisala je popularna Solinjanka na Instagramu, uz fotografiju s ginekološke kontrole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Ninčević -Lesandrić (@ivana_nincevic_lesandric) on

Ivana sa svojim pratiteljima, koji je obasipaju riječima podrške i dobrim željama, dijeli nestrpljenje koje je zadnjih dana očito "odvrnula na najjače".

Glanca kuću, peče kolače i ne može dočekati tako važan događaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Ninčević -Lesandrić (@ivana_nincevic_lesandric) on

"Ubit će me ovo čekanje doma.... Više nemam šta ni za očistit, ni za slagat, ni za prat... a kretanja su mi vrlo ograničena...mogu do sobe" - požalila se ovih dana.

S koliko nestrpljenja čeka dolazak djeteta posvjedočila je uokvirena fotografija bebe s ultrazvučnog snimanja, uz koju je navela:

"Već 2 miseca ja pokušavam na toj 4D slici nać ma bar nešto moje.... al ništa... baš ništa! Ista il isti ćaća! Ja sam ode ima bit samo usput!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Ninčević -Lesandrić (@ivana_nincevic_lesandric) on

Političarka koja je prošle godine u Saboru i javnosti izazvala neviđenu buru kad je javno progovorila o traumatičnom iskustvu kiretaže "na živo" u splitskom KBC-u, pokazuje simptome većine mama kad to postaju prvi put, kad se biranje krevetića, kolica i medvjedića pretvara u istinski najvažniju preokupaciju na svijetu.

Što je sve mama Ivana pripremila za svoju bebicu, pogledajte u Instagram galeriji... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Ninčević -Lesandrić (@ivana_nincevic_lesandric) on

 
 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. prosinac 2020 01:20