Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Društvena mreža'Ovo je previše'

'Draga, bježi što dalje od njega...': snimku prosidbe koja je šokirala svijet zasuli komentari zgroženih korisnika, prozivaju potez 'jezivim i nasilnim'

Piše J. V.
5. srpnja 2019. - 16:27

"Čak i po ruskim standardima, ovo je previše", napisao je korisnik Twittera uz objavu snimke prosidbe koja je u kratkome roku postala viralna, ali ne zahvaljujući oduševljenim korisnicima, već zbog zgroženih komentara koji su uslijedili.

Prikazani video ni po čemu ne djeluje poput romantične prosidbe, naprotiv. Filmska scena otmice djeluje na trenutke kao snimljeni izrežirani isječak, a pomalo i kao slučajno snimljena scena s ruskih ulica.

Istina se nazire u ovoj prvoj opciji. Mladić zaslužan za čitavu "scenu" htio je zaprositi svoju odabranicu na poseban način, pa je upriličio i izrežirao otmicu, da bi u trenutku kada je sve doseglo vrhunac lagano izašao iz čvrstog stiska falšeg otmičara, kleknuo pred djevojku kojoj su dotad pritiskali glavu uz haubu automobila i - izvadio prsten.

Ona je pak ostala oduševljena. Rekla je "da".

A upravo to ponukalo je zgrožene korisnike da ostave komentar. Kako buduća mladenka nije prepoznala da se radi o "nasilniku", pišu, kako li joj je samo palo na pamet pristati na brak s njim...

"Jezivo, kontrolirajuće, još uz prijetnju nasiljem i pod krinkom romantike. Vidim sve crvene zastavice da je ovdje riječ o zlostavljaču", napisao je netko.

"Mene bi moja supruga lagano prokinula nogom da joj ovako nešto priredim", dodaju.

"Draga, uđi u auto i bježi od njega što brže možeš", savjetuju djevojci iz videa.

"Ovo je nešto najluđe što sam dosad vidio", komentiraju pak neki neutralno.

"Mnogima ću se vjerojatno zamjeriti ovime, ali čini mi se da dotična pada na ovakve gluposti, zato joj je dragi i izveo ovo. Upoznao sam u svom životu dosta cura kojima bi ovo bilo napeto, a ako nekima od vas ne odgovara, to ne znači da drugima nije po volji...", stali su neki ipak u obranu šaljivca. 

"Je li itko dovoljno hrabar da kaže "ne" dok mu je uperen pištolj u glavu?", pitanje je koje još uvijek moči mnoge. U vrijeme kada nasilje predstavlja jedan od glavnih problema u društvu, ovakvim ispadama ne vide mjesta.

#PROSIDBA#VIRALNA SNIMKA

Izdvojeno