StoryEditorOCM
Auto motošokovi iz sandučića

Teškom mukom nabavio je posebne registarske oznake, a sada zbog njih prima desetke kazni za tuđe prekršaje

Piše mozaik sd
15. lipnja 2023. - 16:58

Area 51 mjesto je dobro poznato u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je prisutna priča da tamo navodno drže dokaze o postajanju izvanzemaljskog života i o tajnim tehnologijama.

Stoga je jedan vozač bio sretan kada je za automobil uspio dobiti registarsku oznaku Area 51. Ali Chris nije mogao znati da će mu ta registarcijska oznaka donijeti desetke teškoća.

Chris, naime, dobiva kazne za prekršaje koji su počinili drugi vozači. To je moguće stoga što je tablica Area 51 iznimno popularna u SAD-u. Većina vozača kupi je kao suvenir i zatakne na dno vjetrobranskog stakala ili slično mjesto. Iz toga razloga kamere ih prepoznaju kao pravu registarsku oznaku. Chris kaže da većina kazni koje dobiva dolazi zbog toga što vozači ne plaćaju cestarinu na naplatnim kućicama. Najveća pojedinačna kazna koju je dobio bila je za nepropisno parkiranje i iznosila je 200 dolara, a napisana je u New Yorku.

@area51plate A warning from the owner of the real Nevada AREA 51 license plate. #area51 #licenseplate #uap #ufo #uaptiktok ♬ original sound - Chris ?

Neke vladine agencije, poput policije Las Vegasa, navodno su čak zaprijetile izdavanjem naloga za Chrisovo uhićenje… Ipak Chris kaže da nema namjeru mijenjati svoju tablicu, piše HAK revija.

Reklo bi se da kada se čovjek toliko namuči oko dobivanja "cool" tablice kao što je Area 51, onda očito može istrpjeti i brojne neugodnosti. A o ukusima se ne raspravlja, pa niti kada su registracijske pločice u pitanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 15:16