StoryEditorOCM
Kulturaministarstvo potvrdilo

Senka Bulić imenovana ravnateljicom Splitskog ljeta

Piše PSD.
22. prosinca 2014. - 18:43
Ministrica kulture imenovala je Senku Bulić na mjesto ravnateljice Splitskog ljeta. To nam je u ponedjeljak potvrđeno iz ureda Andree Zlatar Violić.

- Ministrica kulture dr. sc. Andrea Zlatar Violić, sukladno članku 6. stavka 1. Pravilnika o organiziranju, financiranju i donošenju programa festivala Splitsko ljeto, donijela je 18. prosinca 2014. Odluku o razrješenju ravnatelja festivala Splitsko ljeto, kojom se dirigent Tonči Bilić razrješuje dužnosti ravnatelja Splitskog ljeta na vlastiti zahtjev, kaže se u priopćenju Ministarstva kulture.

- Odluka stupa na snagu 18. prosinca 2014. godine. Na temelju članka 6. stavka 1 Pravilnika o organiziranju, financiranju i donošenju programa festivala Splitsko ljeto, Ministrica kulture dr. sc. Andrea Zlatar Violić donijela je Odluku o imenovanju Senke Bulić na dužnost ravnateljice festivala Splitsko ljeto na vrijeme od dvije godine. Odluka o imenovanju stupa na snagu 19. prosinca 2014. Poslije Nove godine Ministarstvo kulture će sazvati sjednicu Festivalskog vijeća Splitskog ljeta i raspraviti sva stajališta o budućnosti, radu i financiranju festivala Splitsko ljeto, dodaje se u izjavi koju smo dobili iz ureda ministrice kulture.

REAKCIJE ČITAJTE U SUTRAŠNJOJ SLOBODNOJ DALMACIJI

Eda Vujević
Foto: Arhiv CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 11:29