StoryEditor
Glazbau sali lom

Legendarni hitovi Bajage i Instruktora na pozornicama u Trogiru i Makarskoj

Piše Croatia Tickets
13. kolovoza 2022. - 00:00

Bajaga i Instruktori nastupit će u Trogiru, u kuli Kamerlengo, 23. kolovoza u 21 sat te u Makarskoj, u Ljetnom kinu, 24. kolovoza u 21 sat. Koncert ovih legenda dići će Vas na noge! Ulaznice za koncert u Trogiru možete kupiti preko sustava Eventim i Croatia Tickets te u Turističkoj zajednici grada Trogira. Ulaznice za koncert u Makarskoj možete kupiti preko sustava Eventim i Croatia Tickets te u agenciji Mariva turist.

Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji. Kroz više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja. Na velikim Bajaginim samostalnim koncertima u Trogiru i Makarskoj publika će imati priliku čuti nove, ali i legendarne stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina, među kojima su neizostavni 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)', 'Zažmuri', 'Plavi Safir', 'Dobro jutro džezeri', 'Muzika na struju', '220 u voltima', 'Tamara', 'S druge strane jastuka' i mnogi drugi. Kao i svi bendovi, Bajaga i Instruktori jedva čekaju stati na pozornicu i osjetiti adrenalin koncerta, ljubav publike i sreću jer konačno imaju priliku zasvirati! 

image
Goran Sebelic/Cropix

Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju 2019. godine predstavili svoj dvanaesti album 'U sali lom' s kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova. Početak 2020. godine obilježio je novi hit pod imenom „Darja“ kojeg je Bajaga pjevao u duetu s poznatim srpskim glumcem Milošem Bikovićem i koji će po svemu sudeći postati veliki hit, kao i njegove stare pjesme koje je radio za film „Moji drugovi“, „Ni na nebu ni na zemlji“ i „Pada vlada“.

Poslušajte legendarne hitove Bajage i Instruktora uživo! Ulaznice za koncert u Trogiru možete kupiti preko sustava Eventim i Croatia Tickets te u Turističkoj zajednici grada Trogira. Ulaznice za koncert u Makarskoj možete kupiti preko sustava Eventim i Croatia Tickets te u agenciji Mariva turist.

image
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2022 11:26