StoryEditor
Film & TVsad je dobro

Nastavljeno snimanje ‘Batmana‘, Robert Pattinson ponovno je ‘u akciji‘ nakon što je prebolio koronavirus

Piše PSD
18. rujna 2020. - 22:36
AFP

Snimanje "Batmana" koje je pauzirano jer je glavni glumac Robert Pattinson bio zaražen koronavirusom, nastavlja se, javljaju strani mediji. Nakon deset dana oporavka, 34-godišnji Robert Pattinson ponovo je u kostimu Batmana. Dok se Pattinson liječio i odmarao, nastavilo se sa snimanjem dijelova filma u kojima glumac ne sudjeluje.

Robert Pattinson viđen je u Londonu sa svojom djevojkom Suki Waterhouse, no snimanje se uglavnom odvija u Liverpoolu.

Podsjetimo, početkom rujna američka kompanija za proizvodnju i distribuciju filmova Warner Bros. potvrdila je da se netko na snimanju "Batmana" zarazio Covidom-19.

"Član produkcijske ekipe je bio pozitivan na testiranju za koronavirus i nalazi se u izolaciji u skladu s propisanim protokolima. Snimanje je privremeno zaustavljeno", obavijestili su tada javnost.

Uskoro je bilo potvrđeno da je riječ o Pattinsonu koji u filmu "Batman" igra glavnu ulogu superjunaka iz Gotham Cityja.

Snimanje "Batmana" je početkom ožujka ove godine zaustavljeno zbog pandemije koronavirusa, a onda i početkom rujna- zbog Roberta.

U novom filmu o superjunaku iz Gothama, kćer američkog glazbenika Lennyja Kravitza zaigrat će uz britanskog glumca Roberta Pattinsona u ulozi Batmana.

U ulozi zlikovca Pingvina gledat ćemo Colina Farrella. Kostim i maska su mu navodno bili toliko dobri da ga kolege uopće nisu prepoznali.

Novi film o Batmanu trebao bi u kinima biti u listopadu, 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. listopad 2020 13:18