StoryEditor
Izbori 2021vrije u zagrebu

Davor Filipović: ‘Škoro je pustio podvalu da mi je otac Srbin i da sam kršten sa 14 godina! Koliko moraš biti jadan i uspaničen da tako lažeš‘

Piše PSD
6. svibnja 2021. - 12:16
Izbori 2021
Goran Mehkek/Cropix

Zagrebački ogranak HDZ-a na stranici na Facebooku optužio je Miroslava Škoru za prljavu kampanju i podmetanja, a konkretno su ga prozvali zbog laži o njihovom kandidatu za gradonačelnika Davoru Filipoviću, donosi N1.

Pod nazivom “Škoru bi trebalo biti sam – u panici čak i vrijeđa tuđe obitelji” HDZ Zagreb objavio je tekst o podmetanjima Miroslava Škore.

Ističu da je lažno prozvao Davora Filipovića da se krstio tek sa 14 godina i da mu je otac srpske nacionalnosti. Nihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Od početka sam izložen podmetanjima, prljavoj kampanji, lažnim naslovnicama i anketama, no najgore sam ipak doživio od Trgovačkog pokreta Miroslava Škore, koji je neki dan pustio podvalu da sam “kršten s 14 godina” i da mi je “otac Srbin”. U međuvremenu sam medijima dostavio sve dokaze o svom i očevu krštenju. Koliko moraš biti jadan, očajan, uspaničen, da se služiš takvim gadarijama kao što on koristi, da u kampanji vrijeđaš tuđu obitelj i besramno lažeš o njoj, istaknuo je Davor Filipović tijekom posjeta Mjesnom odboru 30. svibnja (GČ Donja Dubrava).

A Vesna Škare Ožbolt, nastavio je naš #pobjednički kandidat: “Ispočetka su joj puna usta bila našega prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana, ali se potom “autala” i otvoreno najavila da će u 2. krugu podržati Tomaševića, koji se protivi Tuđmanovu spomeniku u Zagrebu!?! A BM-ovka Jelena Pavičić Vukičević podupire pak tog radikalnog aktivista u naumu da vrati Trg maršala Tita! Na sreću, zajedno ćemo ih spriječiti!

Nositelj liste HDZ-HSLS-HSU i predsjednik #HDZ Zagreb Mislav Herman: Iz ovog mjesnog odbora s duboko simboličnim nazivom jasno poručujemo: 30. svibnja proslavit ćemo i Dan državnosti, koji su na jedini pravi datum vratili Andrej Plenković i naša Vlada Republike Hrvatske, i pobjedu Davora Filipovića u 2. krugu! Kada smo složni kao što smo to danas, HDZ je – nepobjediv!

Potpredsjednik ZG HDZ-a Mario Župan: Idemo po pobjedu na sve 4 razine upravljanja Zagrebom, od mjesnih odbora i gradskih četvrti preko Gradske skupštine do gradonačelnika! Jedino se tako, a u sinergiji s Vladom RH, mogu realizirati ključni infrastrukturni projekti za ovaj kvart, u kojem HDZ Donja Dubrava nezaustavljivo raste iz dana u dan, ali i za sve kvartove u našem gradu. Donja Dubrava nikad više neće biti zanemarena!”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2021 02:42