StoryEditor
Zagoratraže reakciju

Nakon smrti mladića: Cesta u Sinju se iza 23 sata pretvara u dionicu za utrke bijesnih auta, ali najviše motora! Zašto policija ne stavi kamere?

Piše PSD
28. veljače 2021. - 14:39
Davor Pongračić/Cropix

Jučer smo objavili kako je u prometnoj nesreći koja se dogodila oko podneva u Brnazama kod Sinja jedna osoba smrtno stradala, izvijestila je splitska policija.

Poginuo je mladić, a kojemu su Sinjani odmah na mjestu nesreće upalili svijeće. U raznim grupama osvanula je i posveta, te nezadovoljstvo zbog prometne regulacije.

Mario Arbanas je u grupi 'Ajmo bit Ljudi' napisao sljedeći status kojeg prenosimo u cijelosti:

- Godinama mještani koji žive uz cestu na potezu Budimiri sve do Brnaške škole ili obrnuto upozoravaju sve mjerodavne u gradu da je to najopasnija cesta, pogotovo kad dođe proljeće. Upozoravaju ih da trebaju nešto poduzeti da se ta cesta 'uspori', ali ništa! Ta se dionica iza 23 sata pretvara u cestu za utrke bijesnih kola, ali najviše motora! Najmanje to rade stariji vozači, u većini su to mladi neiskusni vozači, ali puni mladenačkog adrenalina i rezultat je svako malo koban.

I zamislite na toj dionici nema niti jedne kamere da bar donekle to spriječi. Pa donesi brate bar praznu kutiju ako treba, pa neka strahuju je li u njoj prava kamera. I sad kako nama objasniti da je prišnija ona kamera u Dicmu nego jedna na ovoj navedenoj dionici? Nemam ništa protiv i te kamere u Dicmu, ali to je jednostavno neobjašnjivo, pa tko donosi takve po meni laiku nerazumne odluke? Bezbroj je bilo zahtjeva i peticija od mještana prema gradu da se stave ležeći policajci, od Vučkovića pa bar do Panzića da se ne dogodi katastrofa, ali ništa. Čeka se očito da netko pogine pa će ih onda postaviti... - napisao je, među ostalim, Arbanas.

image
Facebook/Ajmo bit ljudi
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2021 19:23