Dalmacija Split

slučaj tećica

Počela privođenja zbog tučnjave ispred splitskog noćnog kluba: policija ispituje 20-godišnjaka, dvojica mladića nakon šaketanja završila u bolnici

slučaj tećica

Splitski afterparty u nedjelju u zoru, sve popularniji zbog korištenja posuđa kao oružja, rezultirat će danas prvim privođenjem.

Uz optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira na Prekršajni sud u Splitu privest će se 20-godišnjak koji je sudjelovao u masovnoj tučnjavi ispred popularnog noćnog kluba. Inspektori Prve policijske postaje u Splitu trenutno okončavaju kriminalističko istraživanje nad 20- godišnjakom nakon čega će po žurnom postupku biti priveden.

Sveopće ludilo u sitne sate pred popularnim splitskim noćnim klubom: u masovnoj tučnjavi ozlijeđen jedan mladić, gradom kruži više snimki sukoba

'Teća parti' postao teški hit na internetu: otkriveno je i gdje je jutro nakon tučnjave ispred splitskog noćnog kluba završio 'ubojiti potić'

Žurni postupak podrazumjeva dovođenje pred dežurnog suca i ispitivanje bez odgode. U slučaju da policija zatraži kaznu prekršajnog zatvora, koja može biti do 60 dana, postoji mogućnost i zadržavanja u pritvoru do pravomoćnosti odluke o krivnji i kazni. Samo sudjelovanje u sukobu ne bi bilo toliko teška kvalifikacija da nije činjenice da su nakon naguravanja dvije osobe potražile liječničku pomoć.

Kako je utvrđeno, lakše tjelesne ozlijede zadobili su 27-godišnjak i 20-godišnjak. Jedan je odmah nakon tučnjave otišao u bolnicu, a drugi naknadno.

Saznajemo također i kako policija nastavlja obradu slučaja te je uhićeni 20-godišnjak tek prvi u nizu. Tijekom kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su pregledali sve dostupne snimke.

 

Naslovnica Split