Dalmacija Split

križaljka

Aida desna ruka Baldasaru

križaljka

Aida Batarelo bila je gradska vijećnica u dva mandata

− Predložio sam da mi Aida Batarelo bude zamjenica i sad još samo čekamo potvrdu Gradskog odbora SDP-a − potvrdio nam je Ivo Baldasar, SDP-ov kandidat za gradonačelnika, kazavši kako vjeruje da će njegov prijedlog glatko proći budući da je Aida Batarelo omiljena među članovima stranke, a i izvan tog kruga ljudi.

Već otprije je poznato da je HNS-ovac Goran Kovačević kandidat za Baldasarova zamjenika ako on postane novi splitski gradonačelnik. Batarelo je bila gradska vijećnica u dva mandata, a u posljednjem je usko surađivala s Baldasarom. Inače je i predsjednica Foruma žena SDP-a u gradskoj organizaciji.

− Aida je vrlo stručna, radišna, tolerantna i osoba od dijaloga, a iste te kvalitete ima i Goran Kovačević. Budući da ćemo na čelo gradske uprave doći u doba teške krize, smatram da je dobro to što su oboje ekonomski stručnjaci: Kovačević je bankar, a Aida Batarelo ima svoj knjigovodstveni servis. Neće biti podjele resora među njima, nego ćemo svi raditi kao tim − kazao nam je Baldasar. Najavio je i to da će, postane li gradonačelnik, angažirati projekt-menadžere za velike i važne projekte poput istočne obale, Turističke palače i Starog placa.

− Ne želim gubiti vrijeme na prazne priče o spomenicima, vrijeme da se uhvatimo onoga što će pokrenuti gospodarstvo i samo me to zanima, jer od toga će ljudi bolje živjeti − istaknuo je Baldasar.

D. BARBARIĆ


Naslovnica Split
Page 1 of 2FirstPrevious[1]2Last