StoryEditorOCM
DalmacijaSamo oprezno

Snijeg pokrio Brač i donio probleme na cestama: pogledajte kako je danas izgledala vožnja otokom pod debelim slojem 'zimskog pokrivača'

Piše J.V.
1. ožujka 2018. - 19:20
Screenshot_2018-03-01-17-45-18

Danas smo imali priliku i u Dalmaciji se nagledati zimskih prizora poput onih u Lici i Gorskome kotaru. Gusti snijeg prekrio je, još jutros, područje Dalmatinske zagore, ali ubrzo se spustio i južnije, te ostavio stanovnike u šoku.

Omišani su guštali kao na zimskome odmoru u Delnicama, a Bračanima je vožnja cestom više priličila na probijanje kroz Liku. Onima koji nisu mogli izbjeći vožnju sigurno nije bilo lako prolaziti kroz otočke stranputice bez imalo straha.

Omiš ili Delnice, teško je prepoznati: pogledajte gusarski grad prekriven snijegom i kako je izgledala jutarnja vožnja po gradskim ulicama

Gusti sloj snijega napao je tako brzo da je cesta bila prekrivena u potpunosti, pa su se vozači držali one 'polako je sigurno' i kretali se nešto sporije nego inače. Na snimkama možete vidjeti kako su se naši čitatelji 'borili' sa snijegom koji je Bračanima sigurno zadao poriličnu dozu glavobolje.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:32