StoryEditor
Dalmacijatraži se treći

Policija upala u kuću dileru iz Imotskog, pronašla hrpu droge i divovsku stabljiku marihuane

Piše PSD
1. listopada 2018. - 12:19
PGP IMOTSKI(1).JPG

Policijski službenici Postaje granične policije Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, kao i nad 20-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za krađu mobitela na području PGP Imotski, javlja PU splitsko-dalmatinska.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga, 26. rujna obavljena je pretraga kuće koju koriste osumnjičenici, na širem imotskom području, a kojom  prilikom je pronađeno 12.5 grama kokaina, 9.3 grama amfetamina, 18 komada tableta ecstasy, grana stabljike marihuane duljine 83 cm, zasađena stabljika marihuane visine 230 cm, digitalna vaga za precizno mjerenje, novac za koji se sumnja da potječe od spomenutog kaznenog djela (600 kuna i 1.250 eura), kao i dva mobitela, od kojih je za jedan mobitel utvrđeno da je prethodno otuđen na području PGP Imotski.  

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv 56-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dok je protiv 20-godišnjaka podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe. Traga se za još jednom osobom koja se dovodi u svezu s kaznenim djelom neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 00:27