Stil Moda

TREND RADAR

'Zašto su ti gaće tako kratke?': trenirka hit duljine na Vrsaljku izazvala sablazan i oduševljenje, nogometaši i inače znaju modno šokirati, evo i primjera

TREND RADAR

Koji nogometaš ima najbolju, a koji najgoru frizuru? Čija je frizura najpopularnija, a čija potpuni promašaj? I ova pitanja, jednako kao i ona o nečijem transferu i težini ugovora, baš kao i razini igre u sezoni, teme su o kojima se raspreda među nogometnom publikom.

Posebno otkad je ona postala podjednako i muška i ženska.

Odjevni stil svjetski proslavljenih nogometaša također je često tema analiza, što ne čudi s obzirom na činjenicu da sami igrači itekako daju povoda za to.

Jer oni modu vole. I rado na nju troše. Koliko su uspješni i koliko će im se uložena sredstva isplatiti u postizanju dobrog stila, to je već inspiracija za duža raspredanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👍🔝 @fcbarcelona

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Posljednja objava popularnog hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka na Instagramu otvorila je debatu o - duljini hlača. Miljenik hrvatskih navijača, kao i milanskog Intera, prošetao je, naime, u trenirci skrtaćenih nogavica izazvavši istu količinu oduševljenja i sablazni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felice😁

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

"Zašto su ti gaće tako kratke?!", "Malo ti je kratka trenirka!", "Lip si ko slika, ali mi nije jasno zašto nosite sve uže i kraće trenirke, pa sve nešto što odstupa od muškosti. Još će klubovi proizvesti dresove sa suknjicama" - tek su neki od komentara pratiteljica.

Usko i kratko omiljeni je odjevni stil brojnih nogometnih aseva. Nekima trend laska, na drugima izgleda smiješno. Neki su nogometaši, poput Talijana Claudija Marchisija, Andree Pirla ili sad već klasika Davida Beckhama, rođeni s dobrim genskim modnim zapisom i svaki trend znaju sjajno nositi i prilagoditi sebi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A special dinner tonight 😏 Maldivian surprise 🇲🇻🐠🐡🦀 #MC8 #holiday #atollbaa #landaagiravaru

A post shared by Claudio Marchisio (@marchisiocla8) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pericolo a bassa quota 😂😂 🐾

A post shared by Andrea Pirlo Official (@andreapirlo21) on

 

Drugi poput Cristiana Ronalda, regionalno žargonski rečeno, najčešće "fulaju ceo fudbal". Ili, kao često Dani Alves, pretjeruju u maniri nezajažljive hip hop zvijezde...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holidays with Love!😍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DanialvesD2 My Twitter (@danialves) on

 

Naslovnica Moda