stdClass Object ( [id] => 202034 [title] => Hajduk osvojio Kup Hrvatske!!! [alias] => hajduk-osvojio-kup-hrvatske [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>
U drugoj utakmici finala Hajduk je na Maksimiru odigrao neodlučenih 3:3 sa Lokomotivom i osvojio Kup Hrvatske. 

Golove za bijele su postigli Vuković, Stojanović i Sušić, dok su za domaćina precizni bili Šitum, Kramarić i Bručić.
Lokomotiva – Hajduk 3:3

Zagreb – Stadion u Maksimiru.

Gledatelja 12.000.

Uzvratna utakmica finala Hrvatskog Kupa: Lokomotiva – Hajduk 3:3 (1:1). Prva utakmica: Hajduk – Lokomotiva 2:1. Sudac utakmice: Ante Vučemilović (Osijek) – 7.

Strijelci: 1:0 Šitum (8), 1:1 Vuković (45), 1:2 Sušić (50), 2:2 Kramarić (70), 2:3 Stojanović (72), 3:3 Bručić (90+3). 

Žuti kartoni: Boras, Puljić (Lokomotiva); Sušić, Jozinović, Vuković, Milović (Hajduk).

Najbolji igrač: Sven Tino Sušić (Hajduk).

Lokomotiva (4-1-4-1): Picak (5) – Boras (5), Puljić (5,5), Barbarić (5,5), Bručić (5,5) – Maleš (6) (od 87. Chago -) – Pjaca (5) (od 82. Musa -), Mrzljak (5,5) (od 52. Peko 5), Antolić (6), Šitum (6) – Kramarić (6,5).

Hajduk (4-2-3-1): Kalinić (7) – Vršajević (6,5) (od 65. Oremuš -), Maloča (7), Milović (7), Jozinović (7,5) – Lima (7), Sušić (9) – Kouassi (7), Vuković (8) (od 52. Stojanović 7), Caktaš (6,5) – Maglica (8) (od 82. Jakoliš -).

Lovre Kalinić 7 – izvrsna obrana spram Kramarića u prvom dijelu, sačuvao je da ne bude 2:0, pa opet, da ne bude 3:3.

Avdija Vršajević 6,5 – nije baš u formi, zaliječen, trudio se hajdučki, iz petnih žila

od 65. Mirko Oremuš – neocijenjen, naslijedio "Veršu" koji je igrao "pod mus".

Mario Maloča 7 – pouzdan u obrambenim redovima

Goran Milović 7 – aktivan i u napadu, "kroz njega" je u živom zidu prohujao Gigin bolid.

Goran Jozinović 7,5 – najagilniji, čini se neumoran, perpetuum mobile.

Ruben Lima 7 – nije bilo lako stalno podizati ritam

Sven Sušić 9 – u stilu oca Seje i strica Pape, Seada i Safeta. Specijalist za kup, gol Splitu, gol Slaven Belupo i sada. Izrasta u klasu, "valjao" je lokose po travi nemilice. 

Jean Kouassi 7 – sijao strah svojim prodorima, duga koraka 

Ivan Vuković 8 – bolid izjednačenja, prije toga još jedan sjajan slobodan udarac, često fauliran, pa zamijenjen.

Od 52. Danijel Stojanović 7 – ušao kad se igra već morala smirivati, ali je stigao zabiti gol na još jednu Sušićevu asistenciju

Mijo Caktaš 6,5 – poduzetniji nego u posljednje vrijeme

Anton Maglica 8 – sve se na njega oslonilo, njegov je faul iz kojega je Giga probušio Picaka, poništilo mu gol je-nije u 22. minuti. "Magla" iznio Sunce.

Od 82. Antonio Jakoliš – neocijenjen, da osjeti slast osvajanja Sunca.

IZ MINUTE U MINUTU

0 - Kadeti su osvojili trofej!!! Blankin brat Nikola Vlašić s dva pogotka, te Ante Blažević i Andrija Balić donijeli su kadetima Hajduka Kup Hrvatske, visoko porazivši vršnjake Osijeka sa 4:0 (2:0), u finalnom okršaju, predigri seniorske utakmice! Trener Mladen Jurić, naslijedivši Igora Tudora pred finale, ostvario je zavidnu pobjedu. Bila je to demonstracija siline hajdučkog talenta, Osječani su nestali pred snažnim ritmom i tehničkom izvedbom "bilih tića". Prodoran je bio Vlašić, strijelac i asistent, lijep je gol Blaževića šutem iz srca šesnaesterca, a pravi dragulj udarac desnom nogom u lijeve rašlje dugokosog Dugopoljca Andrije Balića. U međuvremenu je u kaznenom prostoru bio oboren Hairlahović, a trener Jurić dao Vlašiću da izvede penal i bude dvostruki strijelac.

Zasluženo slavlje hajdukovaca, utakmica odigrana u velikom stilu, a ono što su Osječani priprijetili, dok nisu bili sasvim razbijeni (podmukao udarac Ždinjaka u donji desni kut u 20. minuti), osujetio je još jedan vrijedan talenat, golman Hajduka Ivo Grbić, visok, lagan, pouzdan...

0 - A uoči finalne utakmice kupa izmedju Lokomotive i Hajduka, policija je na naplatnoj postaji Lučko, grupirala navijače Hajduka te ih pripratila na stadion u Maksimiru.

0 - Finale je okupilo mnoge uglednike, funkcionere, ove i one, ali nama je posebno upalo u oko što je uŽivo utakmicu gledao i šef sudaca – Dušan Kukić. Iz Siska. Posebno zainteresiran da suđenje u finalu protekne na europskoj razini.
Na stranu službeni kontrolor suđenja na utakmici Mato Rupčić iz Vinkovaca, gazda Kukić je sve nadgledao, prisutan uživo, glavom i bradom.

0 - Pred stadionom sreli smo i posebnu skupinu mladih stručnjaka, zajedno su pristizali da im ne promakne okršaj kadeta, još zarana, dok je gledalište bilo posve prazno: Ivan Gudelj, Robert Jarni, Vladimir Balić, Saša Glavaš, Ivica Grnja, Ivica Raič... Finale kupa je prilika za sastanak sa svih strana. U to su dolazili i Martin Novoselac i Vatroslav Mihačić, a iz prvog auta Hajdukovih funkcionera što su stizali na Maksimir izašli su Ante Majić član NO "bijelih" i poznati sociolog i "navijačolog" Dražen Lalić... Svi ostali poslije njih.

1 - Pred oko 10 tisuća gledatelja počela je utakmica

4 – Opasno je zaprijetio Hajduk odmah na startu. Kouassi je s petnaestak metara opalio snažno iz voleja, a lopta je prohujala metar-dva iznad grede.

5 – Caktaš se pred vratima borio za loptu s dvojicom čuvara, ali je na koncu u ključnom trenutku nije uspio dobro zahvatiti pa Picak nije imao većih problema.

1:0 Šitum

8 – Nakon što je Antolić izbačen u prodor na lijevoj strani hajdukovci su tražili zaleđe, bila je to dvojbena situacija, ali suci se nisu oglasili. Antolić je povukao loptu prema vratima, pa vratio povratnu loptu za Šituma koji je sa 18 metara loptu snažno poslao u donji lijevi Kalinićev kut. Lopta je na putu do gola zakačila i Milovića i malo promijenila smjer.

21 – Slobodan udarac sa 27-28 metara izveo je Vuković. Lopta je išla u same lijeve rašlje, pod gredu, ali je Picak efektnom intervencijom loptu izbacio iznad grede i spasio siguran gol.

22 - Poništeni pogodak Maglice, nova dvojbena situacija. Nakon kratke kombinacije hajdukovaca poslije kornera s desne strane lopta je došla do Sušića koji je s ruba kaznenog prostora uputio loptu prema golu. Lopta je stigla do Maglice koji je s pet metara loptu poslao u mrežu, ali je pomoćnik signalizirao zaleđe... Protestirali su hajdukovci.

30 – Nakon ubačaja pred vrata Kouassi nije uspio iskontrolirati loptu.

31 – Poslije ubačaja Antolića iz slobodnog udaraca s lijeve strane sam je u borbi za loptu i prostor pred Kalinićem ostao Kramarić. Malo je napadača Lokomotive lopta i iznenadila, ali ju je uspio poslati u vrata, no Kalinić je refleksnom intervencijom spriječio siguran gol.

35 – Antolić je uputio vrlo opasan udarac sa 18-19 metara, ali lopta je prošla metar-dva pored desne Kalinićeve vratnice vratnice.

36 – Opet je Lokomotivu spasio Picak! Nakon ubačaja iz slobodnog udarca najviši je u skoku bio Milović koji je glavom skrenuo loptu prema vratima. Pred golom je bio Sušić koji je ponovno skrenuo loptu pod gredu, ali je Picak novom odličnom intervencijom izbacio u korner loptu koju su već mnogi vidjeli u mreži. Nakon kornera opet je zaprijetio Milović, nogom, ali je lopta otišla pored gola.

1:1 Vuković

45 – Picak se od junaka u sekundi pretvorio u tragičara. Snažnim udarcem Vuković je probušio Picka. Vučedolskim je u početku pustio prednost, pa potom dosudio prekršaj na 18-19 metara od gola. Ponovno je loptu uzeo Vuković. Snažno je opalio prema golu. Lopta je prošla između zadnjeg desnog igrača Lokomotive u zidu i njegovog suigrača prema desnom dijelu vrata u kojem je bio Picak, no vratar Lokomotive se spleo. Nije uspio zaustaviti loptu koja mu se odbila, pa pobjegla u mrežu. Vuković je u slavlju skinuo dres i potrčao sa suigračima prema Torcidi i jugu koji je gorio...

45 - Kraj prvog poluvremena

46 - Počelo je drugo poluvrijeme

1:2 Sušić

50 – Tino kao nekad stric Safet! Nakon prodora Maglice koji je dugo vukao loptu napadač 'bijelih' uposlio je Sušića pred kojim je bio još samo Bručić koji je oklijevao. No ni Sušiću kao finta nije bila neka priša, 'pričekao' je još jednog igrača Lokomotive koji mu je prišao s leđa, a onda je minijaturom na malom prostoru obojicu ostavio na suhom, pa sa desetak metara poslao majstorski loptu u mrežu Picka. Preokret u pet minuta.

55 – Nakon kornera Stojanovića zaprijetio je Milović.

57 – Novi pokušaj Sušića nakon prodora, ali je njegov udarac blokiran.

2:2 Kramarić

70 – Bijeli nisu raščistili situaciju u trenucima kada su imali loptu u posjedu pa su kažnjeni. Lopta je došla do Kramarića koji je u kaznenom prostoru varkom majstorski poslao Maloču koji je uklizao u prazno, pa potom neobranjivo poslao loptu u donji lijevi Kalinićev kut.

2:3 Stojanović

72- Taman kada su se domaći ponadali u povratak sve im je nade ubio Stojanović. Maglica je povukao loptu na desnoj strani, pa proslijedio za Sušića. Sušić je povukao prema golu, no u prodoru je bio i Stojanović koji se našao bliže lopti, povukao je još korak dva, pa loptu neobranjivo poslao uz vratnicu u gol.

73 – Kramarić je ponovno opasno zaprijetio, radio je dar-mar u kaznenom prostoru, ali je na kraju Kalinić obranio, loptu izbio u korner.

80 – Kramarić je zapucao iz voleja, ali je Kalinić bio spreman.

3:3 Bručić

90 + 3 - Nakon odbijanca koji mu se odbio točno u noge Bručić je s petnaestak metara efektno desnom nogom pogodio desne rašlje.

Kraj utakmice, Hajduk je osvojio Kup Hrvatske!!!!
Hajduk – Osijek 4:0 (2:0)

Zagreb. Stadion u Maksimiru.

Gledatelja oko tisuću. Finale HR-kupa za kadete.

Sudac Marko Matoc (Zaprešić).

Žuti kartoni: Vojković i Balić (Hajduk), te Ćosić, Ivić i Makovec (Osijek).

Strijelci: 1:0 Vlašić (10), 2:0 Blažević (34), 3:0 Vlašić (45, 11m), 4:0 Balić (51).

Hajduk: Grbić, Klarin, Žile (od 77. Luetić), Bosančić (od 77. Jurić), Šimić, Baturina, Balić (od 68. Kovačević), Hairlahović, Blažević (od 75. Mamut), Vojković, Vlašić (od 61. Maganić).

Osijek: Maričević, Dominković, Ćosić, Lovrić, Balikić, Ivić, Lulić, Špoljarić, Rimac, Tuksar, Ždinjak. Još su igrali Mrkonjić, Labak, Makovec, Kurbalić, Božić.

SLAVEN ALFIREVIĆ, B. KOVAČEV /CROPIX
[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Lokomotiva - Hajduk 3:3 [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2013-05-22 19:10:40 [created_by] => 35 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2013-05-22 22:40:38 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2013-05-22 22:07:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 29606 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"is_import_from_dnn":true,"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/torcida_lucko17-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/stadion_navijaci3-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/stadion_navijaci6-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/stadion_navijaci10-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/stadion_navijaci11-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/stadion_navijaci-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/stadion_osiguranje1-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/stadion_osiguranje2-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/stadion_osiguranje3-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/stadion_osiguranje8-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk54-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/kovac_stadion-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk17-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk21-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk27-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk16-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk31-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk33-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk36-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk37-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk40-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk41-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk43-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk44-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk46-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk47-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk50-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk51-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk52-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk53-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/hajduk_osijek6-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/torcida_lucko1-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/torcida_lucko2-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/torcida_lucko3-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/torcida_lucko5-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/torcida_lucko7-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/torcida_lucko9-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/torcida_lucko10-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/torcida_lucko11-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/torcida_lucko12-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/torcida_lucko13-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/torcida_lucko15-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/hajduk_osijek2-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/hajduk_osijek4-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/hajduk_osijek5-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/torcida_lucko17-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/hajduk_osijek-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/hajduk_osijek1-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/stadion_pehar-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk2-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk3-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk4-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk5-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk6-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk7-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk8-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk9-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk12-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk14-220513.jpg","\/Archive\/Images\/2013\/05\/23\/sport\/utakmica\/lokomotiva_hajduk15-220513.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"700x499"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x476"},{"size0":"700x382"},{"size0":"700x474"},{"size0":"700x494"},{"size0":"700x482"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x528"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x491"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x467"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x490"},{"size0":"700x467"},{"size0":"422x550"},{"size0":"400x550"},{"size0":"700x467"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x467"},{"size0":"700x467"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x499"},{"size0":"700x452"},{"size0":"700x471"},{"size0":"700x499"},{"size0":"700x455"},{"size0":"700x463"},{"size0":"700x488"},{"size0":"700x512"},{"size0":"700x486"},{"size0":"700x481"},{"size0":"700x470"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x467"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x499"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x468"},{"size0":"371x550"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x483"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x467"},{"size0":"700x467"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x441"},{"size0":"700x505"},{"size0":"700x468"},{"size0":"700x468"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 15150778 Threads: 1 Questions: 3165365409 Slow queries: 7084276 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 235256711 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 53 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/hajduk/hajduk-osvojio-kup-hrvatske-202034 [printLink] => /sport/hajduk/hajduk-osvojio-kup-hrvatske-202034?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 223355 [name] => lokomotivahajduk [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => lokomotivahajduk [link] => /tag/lokomotivahajduk ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Lokomotiva - Hajduk 3:3 [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Hajduk osvojio Kup Hrvatske!!! [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-14-17-43-53-35 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko17-220513.jpg [galleryCount] => 61 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko17-220513.jpg [title] => ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk-220513.jpg [title] => ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/stadion_navijaci3-220513.jpg [title] => ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/stadion_navijaci6-220513.jpg [title] => ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/stadion_navijaci10-220513.jpg [title] => ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/stadion_navijaci11-220513.jpg [title] => ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/stadion_navijaci-220513.jpg [title] => ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/stadion_osiguranje1-220513.jpg [title] => ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/stadion_osiguranje2-220513.jpg [title] => ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/stadion_osiguranje3-220513.jpg [title] => ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/stadion_osiguranje8-220513.jpg [title] => ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk54-220513.jpg [title] => ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/kovac_stadion-220513.jpg [title] => ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk17-220513.jpg [title] => ) [14] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk21-220513.jpg [title] => ) [15] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk27-220513.jpg [title] => ) [16] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk16-220513.jpg [title] => ) [17] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk31-220513.jpg [title] => ) [18] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk33-220513.jpg [title] => ) [19] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk36-220513.jpg [title] => ) [20] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk37-220513.jpg [title] => ) [21] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk40-220513.jpg [title] => ) [22] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk41-220513.jpg [title] => ) [23] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk43-220513.jpg [title] => ) [24] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk44-220513.jpg [title] => ) [25] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk46-220513.jpg [title] => ) [26] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk47-220513.jpg [title] => ) [27] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk50-220513.jpg [title] => ) [28] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk51-220513.jpg [title] => ) [29] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk52-220513.jpg [title] => ) [30] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk53-220513.jpg [title] => ) [31] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/hajduk_osijek6-220513.jpg [title] => ) [32] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko1-220513.jpg [title] => ) [33] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko2-220513.jpg [title] => ) [34] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko3-220513.jpg [title] => ) [35] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko5-220513.jpg [title] => ) [36] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko7-220513.jpg [title] => ) [37] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko9-220513.jpg [title] => ) [38] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko10-220513.jpg [title] => ) [39] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko11-220513.jpg [title] => ) [40] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko12-220513.jpg [title] => ) [41] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko13-220513.jpg [title] => ) [42] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko15-220513.jpg [title] => ) [43] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/hajduk_osijek2-220513.jpg [title] => ) [44] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/hajduk_osijek4-220513.jpg [title] => ) [45] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/hajduk_osijek5-220513.jpg [title] => ) [46] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/torcida_lucko17-220513.jpg [title] => ) [47] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/hajduk_osijek-220513.jpg [title] => ) [48] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/hajduk_osijek1-220513.jpg [title] => ) [49] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/stadion_pehar-220513.jpg [title] => ) [50] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk2-220513.jpg [title] => ) [51] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk3-220513.jpg [title] => ) [52] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk4-220513.jpg [title] => ) [53] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk5-220513.jpg [title] => ) [54] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk6-220513.jpg [title] => ) [55] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk7-220513.jpg [title] => ) [56] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk8-220513.jpg [title] => ) [57] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk9-220513.jpg [title] => ) [58] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk12-220513.jpg [title] => ) [59] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk14-220513.jpg [title] => ) [60] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2013/05/23/sport/utakmica/lokomotiva_hajduk15-220513.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}
U drugoj utakmici finala Hajduk je na Maksimiru odigrao neodlučenih 3:3 sa Lokomotivom i osvojio Kup Hrvatske. 

Golove za bijele su postigli Vuković, Stojanović i Sušić, dok su za domaćina precizni bili Šitum, Kramarić i Bručić.
Lokomotiva – Hajduk 3:3

Zagreb – Stadion u Maksimiru.

Gledatelja 12.000.

Uzvratna utakmica finala Hrvatskog Kupa: Lokomotiva – Hajduk 3:3 (1:1). Prva utakmica: Hajduk – Lokomotiva 2:1. Sudac utakmice: Ante Vučemilović (Osijek) – 7.

Strijelci: 1:0 Šitum (8), 1:1 Vuković (45), 1:2 Sušić (50), 2:2 Kramarić (70), 2:3 Stojanović (72), 3:3 Bručić (90+3). 

Žuti kartoni: Boras, Puljić (Lokomotiva); Sušić, Jozinović, Vuković, Milović (Hajduk).

Najbolji igrač: Sven Tino Sušić (Hajduk).

Lokomotiva (4-1-4-1): Picak (5) – Boras (5), Puljić (5,5), Barbarić (5,5), Bručić (5,5) – Maleš (6) (od 87. Chago -) – Pjaca (5) (od 82. Musa -), Mrzljak (5,5) (od 52. Peko 5), Antolić (6), Šitum (6) – Kramarić (6,5).

Hajduk (4-2-3-1): Kalinić (7) – Vršajević (6,5) (od 65. Oremuš -), Maloča (7), Milović (7), Jozinović (7,5) – Lima (7), Sušić (9) – Kouassi (7), Vuković (8) (od 52. Stojanović 7), Caktaš (6,5) – Maglica (8) (od 82. Jakoliš -).

Lovre Kalinić 7 – izvrsna obrana spram Kramarića u prvom dijelu, sačuvao je da ne bude 2:0, pa opet, da ne bude 3:3.

Avdija Vršajević 6,5 – nije baš u formi, zaliječen, trudio se hajdučki, iz petnih žila

od 65. Mirko Oremuš – neocijenjen, naslijedio "Veršu" koji je igrao "pod mus".

Mario Maloča 7 – pouzdan u obrambenim redovima

Goran Milović 7 – aktivan i u napadu, "kroz njega" je u živom zidu prohujao Gigin bolid.

Goran Jozinović 7,5 – najagilniji, čini se neumoran, perpetuum mobile.

Ruben Lima 7 – nije bilo lako stalno podizati ritam

Sven Sušić 9 – u stilu oca Seje i strica Pape, Seada i Safeta. Specijalist za kup, gol Splitu, gol Slaven Belupo i sada. Izrasta u klasu, "valjao" je lokose po travi nemilice. 

Jean Kouassi 7 – sijao strah svojim prodorima, duga koraka 

Ivan Vuković 8 – bolid izjednačenja, prije toga još jedan sjajan slobodan udarac, često fauliran, pa zamijenjen.

Od 52. Danijel Stojanović 7 – ušao kad se igra već morala smirivati, ali je stigao zabiti gol na još jednu Sušićevu asistenciju

Mijo Caktaš 6,5 – poduzetniji nego u posljednje vrijeme

Anton Maglica 8 – sve se na njega oslonilo, njegov je faul iz kojega je Giga probušio Picaka, poništilo mu gol je-nije u 22. minuti. "Magla" iznio Sunce.

Od 82. Antonio Jakoliš – neocijenjen, da osjeti slast osvajanja Sunca.

IZ MINUTE U MINUTU

0 - Kadeti su osvojili trofej!!! Blankin brat Nikola Vlašić s dva pogotka, te Ante Blažević i Andrija Balić donijeli su kadetima Hajduka Kup Hrvatske, visoko porazivši vršnjake Osijeka sa 4:0 (2:0), u finalnom okršaju, predigri seniorske utakmice! Trener Mladen Jurić, naslijedivši Igora Tudora pred finale, ostvario je zavidnu pobjedu. Bila je to demonstracija siline hajdučkog talenta, Osječani su nestali pred snažnim ritmom i tehničkom izvedbom "bilih tića". Prodoran je bio Vlašić, strijelac i asistent, lijep je gol Blaževića šutem iz srca šesnaesterca, a pravi dragulj udarac desnom nogom u lijeve rašlje dugokosog Dugopoljca Andrije Balića. U međuvremenu je u kaznenom prostoru bio oboren Hairlahović, a trener Jurić dao Vlašiću da izvede penal i bude dvostruki strijelac.

Zasluženo slavlje hajdukovaca, utakmica odigrana u velikom stilu, a ono što su Osječani priprijetili, dok nisu bili sasvim razbijeni (podmukao udarac Ždinjaka u donji desni kut u 20. minuti), osujetio je još jedan vrijedan talenat, golman Hajduka Ivo Grbić, visok, lagan, pouzdan...

0 - A uoči finalne utakmice kupa izmedju Lokomotive i Hajduka, policija je na naplatnoj postaji Lučko, grupirala navijače Hajduka te ih pripratila na stadion u Maksimiru.

0 - Finale je okupilo mnoge uglednike, funkcionere, ove i one, ali nama je posebno upalo u oko što je uŽivo utakmicu gledao i šef sudaca – Dušan Kukić. Iz Siska. Posebno zainteresiran da suđenje u finalu protekne na europskoj razini.
Na stranu službeni kontrolor suđenja na utakmici Mato Rupčić iz Vinkovaca, gazda Kukić je sve nadgledao, prisutan uživo, glavom i bradom.

0 - Pred stadionom sreli smo i posebnu skupinu mladih stručnjaka, zajedno su pristizali da im ne promakne okršaj kadeta, još zarana, dok je gledalište bilo posve prazno: Ivan Gudelj, Robert Jarni, Vladimir Balić, Saša Glavaš, Ivica Grnja, Ivica Raič... Finale kupa je prilika za sastanak sa svih strana. U to su dolazili i Martin Novoselac i Vatroslav Mihačić, a iz prvog auta Hajdukovih funkcionera što su stizali na Maksimir izašli su Ante Majić član NO "bijelih" i poznati sociolog i "navijačolog" Dražen Lalić... Svi ostali poslije njih.

1 - Pred oko 10 tisuća gledatelja počela je utakmica

4 – Opasno je zaprijetio Hajduk odmah na startu. Kouassi je s petnaestak metara opalio snažno iz voleja, a lopta je prohujala metar-dva iznad grede.

5 – Caktaš se pred vratima borio za loptu s dvojicom čuvara, ali je na koncu u ključnom trenutku nije uspio dobro zahvatiti pa Picak nije imao većih problema.

1:0 Šitum

8 – Nakon što je Antolić izbačen u prodor na lijevoj strani hajdukovci su tražili zaleđe, bila je to dvojbena situacija, ali suci se nisu oglasili. Antolić je povukao loptu prema vratima, pa vratio povratnu loptu za Šituma koji je sa 18 metara loptu snažno poslao u donji lijevi Kalinićev kut. Lopta je na putu do gola zakačila i Milovića i malo promijenila smjer.

21 – Slobodan udarac sa 27-28 metara izveo je Vuković. Lopta je išla u same lijeve rašlje, pod gredu, ali je Picak efektnom intervencijom loptu izbacio iznad grede i spasio siguran gol.

22 - Poništeni pogodak Maglice, nova dvojbena situacija. Nakon kratke kombinacije hajdukovaca poslije kornera s desne strane lopta je došla do Sušića koji je s ruba kaznenog prostora uputio loptu prema golu. Lopta je stigla do Maglice koji je s pet metara loptu poslao u mrežu, ali je pomoćnik signalizirao zaleđe... Protestirali su hajdukovci.

30 – Nakon ubačaja pred vrata Kouassi nije uspio iskontrolirati loptu.

31 – Poslije ubačaja Antolića iz slobodnog udaraca s lijeve strane sam je u borbi za loptu i prostor pred Kalinićem ostao Kramarić. Malo je napadača Lokomotive lopta i iznenadila, ali ju je uspio poslati u vrata, no Kalinić je refleksnom intervencijom spriječio siguran gol.

35 – Antolić je uputio vrlo opasan udarac sa 18-19 metara, ali lopta je prošla metar-dva pored desne Kalinićeve vratnice vratnice.

36 – Opet je Lokomotivu spasio Picak! Nakon ubačaja iz slobodnog udarca najviši je u skoku bio Milović koji je glavom skrenuo loptu prema vratima. Pred golom je bio Sušić koji je ponovno skrenuo loptu pod gredu, ali je Picak novom odličnom intervencijom izbacio u korner loptu koju su već mnogi vidjeli u mreži. Nakon kornera opet je zaprijetio Milović, nogom, ali je lopta otišla pored gola.

1:1 Vuković

45 – Picak se od junaka u sekundi pretvorio u tragičara. Snažnim udarcem Vuković je probušio Picka. Vučedolskim je u početku pustio prednost, pa potom dosudio prekršaj na 18-19 metara od gola. Ponovno je loptu uzeo Vuković. Snažno je opalio prema golu. Lopta je prošla između zadnjeg desnog igrača Lokomotive u zidu i njegovog suigrača prema desnom dijelu vrata u kojem je bio Picak, no vratar Lokomotive se spleo. Nije uspio zaustaviti loptu koja mu se odbila, pa pobjegla u mrežu. Vuković je u slavlju skinuo dres i potrčao sa suigračima prema Torcidi i jugu koji je gorio...

45 - Kraj prvog poluvremena

46 - Počelo je drugo poluvrijeme

1:2 Sušić

50 – Tino kao nekad stric Safet! Nakon prodora Maglice koji je dugo vukao loptu napadač 'bijelih' uposlio je Sušića pred kojim je bio još samo Bručić koji je oklijevao. No ni Sušiću kao finta nije bila neka priša, 'pričekao' je još jednog igrača Lokomotive koji mu je prišao s leđa, a onda je minijaturom na malom prostoru obojicu ostavio na suhom, pa sa desetak metara poslao majstorski loptu u mrežu Picka. Preokret u pet minuta.

55 – Nakon kornera Stojanovića zaprijetio je Milović.

57 – Novi pokušaj Sušića nakon prodora, ali je njegov udarac blokiran.

2:2 Kramarić

70 – Bijeli nisu raščistili situaciju u trenucima kada su imali loptu u posjedu pa su kažnjeni. Lopta je došla do Kramarića koji je u kaznenom prostoru varkom majstorski poslao Maloču koji je uklizao u prazno, pa potom neobranjivo poslao loptu u donji lijevi Kalinićev kut.

2:3 Stojanović

72- Taman kada su se domaći ponadali u povratak sve im je nade ubio Stojanović. Maglica je povukao loptu na desnoj strani, pa proslijedio za Sušića. Sušić je povukao prema golu, no u prodoru je bio i Stojanović koji se našao bliže lopti, povukao je još korak dva, pa loptu neobranjivo poslao uz vratnicu u gol.

73 – Kramarić je ponovno opasno zaprijetio, radio je dar-mar u kaznenom prostoru, ali je na kraju Kalinić obranio, loptu izbio u korner.

80 – Kramarić je zapucao iz voleja, ali je Kalinić bio spreman.

3:3 Bručić

90 + 3 - Nakon odbijanca koji mu se odbio točno u noge Bručić je s petnaestak metara efektno desnom nogom pogodio desne rašlje.

Kraj utakmice, Hajduk je osvojio Kup Hrvatske!!!!
Hajduk – Osijek 4:0 (2:0)

Zagreb. Stadion u Maksimiru.

Gledatelja oko tisuću. Finale HR-kupa za kadete.

Sudac Marko Matoc (Zaprešić).

Žuti kartoni: Vojković i Balić (Hajduk), te Ćosić, Ivić i Makovec (Osijek).

Strijelci: 1:0 Vlašić (10), 2:0 Blažević (34), 3:0 Vlašić (45, 11m), 4:0 Balić (51).

Hajduk: Grbić, Klarin, Žile (od 77. Luetić), Bosančić (od 77. Jurić), Šimić, Baturina, Balić (od 68. Kovačević), Hairlahović, Blažević (od 75. Mamut), Vojković, Vlašić (od 61. Maganić).

Osijek: Maričević, Dominković, Ćosić, Lovrić, Balikić, Ivić, Lulić, Špoljarić, Rimac, Tuksar, Ždinjak. Još su igrali Mrkonjić, Labak, Makovec, Kurbalić, Božić.

SLAVEN ALFIREVIĆ, B. KOVAČEV /CROPIX
[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>





























































[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/hajduk-osvojio-kup-hrvatske-202034 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=c7366ccd16652319c3e702ae56faa5d28e98a922 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Hajduk+osvojio+Kup+Hrvatske%21%21%21&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fhajduk-osvojio-kup-hrvatske-202034 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fhajduk-osvojio-kup-hrvatske-202034 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Lokomotiva - Hajduk 3:3 [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
HajdukLokomotiva - Hajduk 3:3

Hajduk osvojio Kup Hrvatske!!!

Piše PSD.
23. svibnja 2013. - 00:07
U drugoj utakmici finala Hajduk je na Maksimiru odigrao neodlučenih 3:3 sa Lokomotivom i osvojio Kup Hrvatske. 

Lovre Kalinić 7 – izvrsna obrana spram Kramarića u prvom dijelu, sačuvao je da ne bude 2:0, pa opet, da ne bude 3:3.
...
#LOKOMOTIVAHAJDUK
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 19:43