Sport Domaći nogomet

pogledajte video

Erceg riješio egzistenciju i na prvoj utakmici servirao asistenciju

pogledajte video

Odmah se dade složiti rima: riješio egzistenciju i na prvoj utakmici servirao asistenciju!

Dakle, Ante Erceg je startao u Emiratima, njegov Shabab Al Ahli Dubai odigrao je 1:1 na gostovanju kod Hatte, Erceg je ušao u igru u 22. minuti i kasnije je asistirao, zapravo u četvrtoj minuti nadoknade, u zadnji čas je izravno pomogao da mu suigrač Maarzoq poentira i izvuče 1:1 s vrućeg terena. Povela je rečena Hatta već u četvrtoj minuti preko Samuela.

Erceg nam se javio s prvim raportom:

- Dvadeset dana nisam trenirao, imao sam i fibru. Došao sam, znate i sami, prije neki dan i nakon dva treninga sam već uskočio, a nisam spreman ni blizu kako trebam biti. Suigrači su me odlično prihvatili, u igri stalno traže strance da im dodaju, jer su stranci puno kvalitetniji. Baš kao obitelj se ponašamo, to su sve momci koji su osigurali sve što im treba u životu, bilo od nogometa ili svojih predaka, tako da su jako opušteni i srdačni.

Kako je pao gol?

- Ah, najprije mi je golman obranio jednu mrtvu, a onda sam centrirao za izjednačenje u zadnji čas. Ušao sam ranije nego sam mislio, u 22. minuti jer se moj prijatelj ovdje, Luvannor ozlijedio, iskrenuo je zglob. Ušao sam na čistu špicu, malo neobično, igraju neki čudnovat sistem, pa će mi trebat vremena da se priviknem – javio nam je Erceg, zadovoljan svojim debijem. 

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet