StoryEditor
Splitneće nikada

Jakov Prkić se slikao kraj fotostupa koji su Splićani morali platiti 78.000 kn i poručio: Dosta je ovakvih ‘inovacija‘. Preskupe su, a ne služe ničemu

18. ožujka 2021. - 10:21
Jakov Prkić pored ruzinavog fotostupa na MatejuškiPametno

Hvatajući korak s vremenom, inovacije treba prihvaćati. One su dobrodošle, ali samo ako imaju svoju konkretnu svrhu, isplativost i pozitivne rezultate kod primjene. One koje padnu na ispitu, treba micati. Tom logikom vodi se i Jakov Prkić, zajednički kandidat za splitskog gradonačelnika Koalicije stranaka Možemo, Pametno i Nova ljevica, koji je obećao, da će maknuti besmislene artefakte koji nagrđuju grad.

- Ovakve "inovacije" neće nikada više u Split. Dosta je ovakvih inovacija -poručio je Prkić slikavši se ispred foto stupa na Matejušci, jednog od tri fotostupa uz onaj na Marjanu i onaj na Poljudu.

- Ove inovacije preskupo su plaćene, a nemaju nikakvu funkciju. Ovaj na Matejušci je uhvatila ruzina, išaran je i ne koristi se. Da je barem netko napravio uspomenu pomoću njega, ali danas kada imamo odlične kamere na mobitelima, ovakve inovacije zaista nemaju smisla. Pogotovo što se ne koriste - kazao je Prkić.

Stupovi su prije nekoliko godina kupljeni, svaki za 78 tisuća kuna, a inovacija su solinskog HDZ-ovca Luke Vukovića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2021 20:15