StoryEditor
Auto motoToyota Corolla TREK

Pravi odabir za obitelji koje vode aktivan život te uživaju u putovanjima i hobijima na otvorenom

Piše Z. J.
20. listopada 2019. - 09:23

Toyota Corolla TREK odgovor je na rastuću potražnju i popularnost robusnih automobila unutar europskog C segmenta. 

Pravi je odabir za obitelji koje vode aktivan život te uživaju u putovanjima i hobijima na otvorenom pri čemu dolazi do izražaja njezina za 20 milimetara podignuta podnica. U vanjskom dizajnu, ističe se specifični stil u detaljima koji su svojstveni crossover modelima, kao što su bočne zaštitne obloge na donjem dijelu vozila, prednja i stražnja zaštita od podlijetanja, prednja rešetka s elementom pčelinjih saća, 17-colni alu naplatci, zatamnjena stražnja stakla, svjetla za maglu i LED prednja svjetla.

Corolla TREK dostupna je samo u karavanskoj izvedbi uz 1,8 ili 2,0-litrenim hibridnim motorom snage 122, odnosno 184 KS. Unutrašnjost nove Corolle TREK sadrži tekstilne presvlake u dva tona, dekorativne elemente s detaljem drveta te TREK logotip na stepenicama i stražnjim vratima.

Nova Corolla TREK opremljena je bogatom standardnom opremom, koja uključuje 7-inčni TFT zaslon s prikazom u boji, te najnoviju verziju Toyota Safety Sense sustava aktivne i pasivne sigurnosti.

Među njima ističe se sustav sigurnosti prije sudara s detekcijom biciklista danju, a pješaka i noću i danju, zatim adaptivna kontrola kretanja s automatskim stop i start funkcijom, pomoć pri praćenju vozne trake, prepoznavanje prometnih znakova i inteligentna svjetla. Corolla TREK opremljena je 7-inčnim TFT infotainment zaslonom.

Toyota Corolla TREK je rezultat suradnje između tvrtki Toyota i Trek Bicycle. Tim su partnerstvom udružene dvije kompanije koje imaju slične ekološke vrijednosti te im je cilj ponuditi komplementarna rješenja za mobilnost. Zaključujući svoje partnerstvo, Toyota je potpisala sporazum s Trek Bicycle, pružajući Corolla TREK vozilo kao podršku tijekom europskih biciklističkih utrka Trek-Segafredo Teamova.

Dolazak Corolle TREK u Hrvatsku očekuje se tijekom studenoga ove godine, te je s lokalnim zastupnikom marke TREK, tvrtkom Rog Joma d.o.o., dogovoren poseban poklon kupcima Corolle TREK, a riječ je o vaučeru kojim se ostvaruje 30 posto popusta na kupnju električnog bicikla i to modela Trek Dual Sport+.

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 17:10