Scena Showbizz

Nema stajanja

Bogataševa kći Lucija iz 'Života na vagi' otkrila plan mršavljenja, a pohvalila se i romantičnim putovanjem s dečkom

Nema stajanja

Iako već cijela Hrvatska zna da je Lucija Šarić izgubila 25 kilograma, i to na svoju ruku, razmažena bogatašica već ima novi 'ratni' plan. U borbi s kilogramima, kako je naglasila nebrojeno puta, nije joj pomogao show koji ju je proslavio, već njen osobni trener kojega joj je platio tata.

Vidno stanjena Lucija na svome se Instagramu pohvalila dosadašnjim rezultatima, ali je isto tako i zaključila da 'nema stajanja'. Početni gubitak očito joj je dao vjetar u leđa, pa je požurila najaviti da planira izgubiti dodatnih 25 kilograma. Iako se radi o povećoj količini kilograma, koje je Lucija vrlo vjerojatno sama procijenila kao 'višak', odlučna je u svojoj odluci.

Pratitelji ju podržavaju, velika većina njih, ali ima i onih koji su uz poučan dodatak 'bolje da ljulja, nego da žulja', izrazili svoje negodovanje. Lucija im je valjda zgodna upravo ovakva, ali zna bogatašica što hoće...

U mršavljenju ju podržava i njen dugogodišnji dečko i najveća potpora u borbi s kilogramima. Adama je davno predstavila na društvenim mrežama, a s njim se nedavno zaputila i na romantično putovanje u Pariz. Nakon toga par je malo produžio na skijanje, a fotografije svojega putovanja dijele s oduševljenim pratiteljima.
 

 

A post shared by Lucija Šaric 💁🏼 (@lu_saric) on

 

Sa vrha tornja 😍Ljubav i ja se zekamo i uživamo 😁

A post shared by Lucija Šaric 💁🏼 (@lu_saric) on

 

Još uvijek sam više dijete, nego odrasla žena 🙈🙅🏼💃🏻

A post shared by Lucija Šaric 💁🏼 (@lu_saric) on

Naslovnica Showbizz