Scena Showbizz

Takla se u svetinju

'Ciganko, koliko ste vi trofeja osvojili?': Talijani napali Ninu Morić, a brutalne uvrede izazavao je jedan jedini komentar

Takla se u svetinju

Talijani su s kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo neslavno ispali od Šveđana, a dok je većina nacije očajavala, poznata hrvatska manekenka s talijanskom adresom odlučila se na malu provokaciju, pa je na svome facebook profilu objavila status koji je raspalio mnoge.

"Ne očajavajte, svi ste pozvani kod mene doma da zajedno gledamo Hrvatsku na svjetskom prvenstvu", napisala je Nina Morić i navukla na sebe bijes naroda koji ju je prije gotovo dvadesetak godina tako srdačno primio.

Krenuli su tako poprilično odvratni komentari. Okomili su se na Nininu narodnost, hrvatske trofeje, a našli su se i oni koji su uvjereni kako bi Nina trebala šutjeti i zahvaliti svome bivšem mužu, nasilniku Fabriziju Coroni, što ju je uopće 'uveo' u Italiju.

"Ovakva provokacija je stvarno patetična! Reći nama Talijanima da dođemo kod tebe doma pratiti utakmicu je stvarno smiješno..."

"Ciganko, koliko su Hrvati svjetskih trofeja osvojili? Najvažniji trofej vamje onaj za najgoru zemlju!"

"Vrati se kući, a prije nego što odeš, nauči se poštovati zemlju koja te spasila od bijede!"

Bilo je tu komentara na račun Ninina izgleda, čime su pratitelji samo pokazali vlastiti nivo i smisao za humor. Iako provokacija, mala šala na vlastiti račun nikada nije na odmet, što bi mogli shvatiti i neki od komentatora. Hrvati su pak status dočekali s oduševljenjem.

Naslovnica Showbizz