Scena Showbizz

'LJUBAV JE NA SELU'

'Zbog takvih kao ti imam tetovažu na guzi!': evo što je razbjesnilo Kaštelanku Ines, koja je seksi hodom pokušala opčiniti Andru s Baćinskih jezera

'LJUBAV JE NA SELU'

Večerašnja epizoda "Ljubav je na selu" mnoge će razveseliti, ali mnoge bome i razočarati, jer će farmeri i farmerica odlučiti koja tri kandidata odlaze s njima na njihove farme i nastavljaju borbu za njihovo srce.

Nakon što tijekom razgovora s kandidatima neke stvari farmerima postanu jasnije, odlučit će se kome će na glavu staviti vjenčiće od cvijeća i povest ga na svoje imanje. Premda će neki svoje dame poslati kućama, nekima od njih sudbina će namijeniti drugačiji put, jer će ih k sebi pozvati netko drugi.

Jeste li prepoznali Ines Petrić u 'Ljubav je na selu'? Kaštelanku prati vojska obožavatelja, a ona ih pali selfiejima s terace, iz wc-a, svlačionice...

Bit će zanimljivo vidjeti i hoće li jedina Dalmatinka u showu, Kaštelanka sa zagrebačkom adresom, Ines Petrić, uspjeti ući u najuži krug kod Andre Bogunovića s Baćinskih jezera, kojeg je sinoć pokušala opčiniti svojim seksi hodom.

Iskusni Andre pomno je odmjerio Ines i postavio joj neka ključna pitanja, a ona je potom zaključila da je on "igrač". Hoće li izigrati očekivanja vatrene Kaštelanke, ostaje vidjeti, a da Ines nikome ne ostaje dužna razvidno je i iz njezinih postova na Facebooku, gdje se ne libi nikome reći ono što ga ide.

Pa je tako nedavno šiznula na izvjesnu Maju Balić, za koju je ustvrdila da krade fotografije njezine guze i predstavlja je kao svoju!

Uz fotografiju kojom to dokazuje, a na kojoj je ključni detalj tetovaža na kojoj je teško razabrati što simbolizira, Ines je Maji ljutito poručila:

"OVAKO SE KRADU MOJE FOTKE.....!!! Jadnice, zbog ovakvih kao što si ti imam tetovažu na guzi. Ovako mlađe cure hvataju željene frajere sa mojim fotografijama! Stop please! Jadna si do bola!"

 

Naslovnica Showbizz