StoryEditorOCM
ShowbizPREKID ILI...

Albina i Ivan više nisu zajedno? Nakon brisanja fotografija s Instagrama i Zagrebfesta pjevačica ‘izgubila‘ glas

Piše mozaik sd
19. ožujka 2023. - 11:49

Pjevačica Albina Grčić i nogometaš Ivan Ćalušić više na društvenim mrežama nemaju zajedničke fotografije, po pričanju dobro upućenih izvora, čini se kako je par prekinuo nakon četiri godine veze, piše Dalmatinski portal. Na društvenim mrežama oboje su odavali dojam skladnog para što su primijetili i njihovi obožavatelji koji bi ih redovito obasipali mnoštvom komplimenata kad god bi objavili neku zajedničku fotografiju.

Perspektivnog nogometaša Hajduka pjevačica je upoznala još kada su bili djeca, a ljubav među njima rasplamsala se prije četiri godine. Zajedno su rasli i njihove su obitelji u prijateljskim odnosima. 

Par je volio dijeliti zajedničke trenutke i isticati kako su jedan drugom velika podrška. Što je razlog njihovog brisanja zajedničkih fotografija nije poznato. Novinari su kontaktirali pjevačicu koja im je otkrila kako je nakon nastupa na 70. Zagrebačkom festivalu ‘izgubila‘ glas, ali je vijest o prekidu s nogometašem demantirala. 

Hajdukov veznjak nije se uspio nametnuti u splitskom klubu, poslan je na posudbu u Radomlje gdje je igrao i prošle sezone, a sada je doživio ozljedu zbog koje će dugo izbivati s terena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. ožujak 2023 15:18