StoryEditorOCM
Promo arhivIROBOT ROOMBA 604

Čist stan bez po muke

Piše Petra Albreht
10. travnja 2019. - 11:23

Zamislite sljedeću situaciju, umorni dolazite kući. Napokon ste odradili naporan radni dan i sada je jedino što želite zavaliti se u kauč, zaboraviti na brige i uživati u dobrom filmu. Svi ti snovi ruše se onog trenutka kad otvorite ulazna vrata stana. Prašina vam se smješka iz svakog kutka, a proljetno sunce koje dopire s prozora samo pojačava dojam prljavštine. I sada se ti opusti…

A sada zamislite sljedeće: što ako možete uživati u dobrom filmu bez grižnje savjesti, a da vas nakon što se odvrti završna špica dočeka blistav i čist stan. Zvuči nemoguće, no pronašli smo rješenje. Njegovo ime je iRobot Roomba 604.
Elegantan, moćan i inteligentan, robotski usisavač iRobot Roomba 604 san je svakoga tko kronično pati od nedostatka vremena ili samo želi svoje vrijeme kvalitetno iskoristiti. Složit ćete se da čišćenje na spada u tu kategoriju.

Oduševljena spomenutim i sama sam posegnula za usisavačom Roombom. Pa da vidimo i to čudo! Ulazim u stan i polutrčećim korakom dohvaćam kauč. Istovremeno stišćem tipku Clean na usisavaču Roombi i tipku Play na mom TV daljinskom upravljaču. Dok sam čekala da se odvrti uvodna špica filma, usisavač Roomba je već suvereno jurio dnevnim boravkom pritom spretno izbjegavajući kabele i ostale zapreke. Pri tome mu pomaže ANTIANGLE tehnologija koja prepoznaje prepreke te okreće smjer kretanja čim naiđe na njih. I prije nego što je film doživio zaplet, usisavač Roomba je napustio dnevni boravak i nastavio lutati ostalim prostorijama u stanu pritom bjesomučno čupajući sve tragove prašine, dlaka i ostalih čestica nepoznatog podrijetla.

Dok on čisti, ja sam u potpunosti usredotočena na film, bez bojazni da će se putem zagubiti. Njegov pametni iAdapt Navigation senzor pobrinuo se za to da Roomba sam manevrira prostorom te se čak penje na pragove ili tepihe visine do 1,5 cm, prilagođavajući se pritom tipu poda na kojem se nalazi. Mogućnost da rotirajućom četkom dohvati i dijelove uzduž zidova, uglova i teško pristupnih mjesta, čini ga preciznijim u čišćenju od ljudske ruke. Priznajte si, kada ste zadnji put čistili ispod kauča ili kreveta. Roomba i to čini zadivljujućom lakoćom, ispred sebe ostavljajući besprijekornu čistoću.

Puno prije nego je film završio, usisavač Roomba je već okončao svoju avanturu i vratio se u dnevni boravak gdje ga je dočekalo sretno lice njegove vlasnice koja i dalje ne može vjerovati da čišćenje stana može biti tako jednostavno.

Za Roombu ne morate imati veliki stan, sasvim će se dobro snaći i u manjim prostorima. Sve što vi morate učiniti jest zavaliti se i pričekati da netko obavi posao umjesto vas. Nije li to svačiji san!

Akcija

Najniža cijena usisavača Roombe do sada! Uštedite 800 kn i umjesto 2.399 kn platite je samo 1599 kn! Promocija traje do 30. 4. 2019. ili do isteka zaliha!

Gdje kupiti?

Promocija vrijedi ekskluzivno na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima u City Centeru one Split, Arena Centru u Zagrebu i web trgovini www.irobot.hr.

Na www.irobot.hr možete doznati više i o ostalim robotskim usisavačima i robotskom čistaču bazena MIRRA 530.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 20:27