Novosti BiH

žena se oporavlja od šoka

Jauknuo i izdahnuo: bivši političar umro u autu usred seksa s ljubavnicom

žena se oporavlja od šoka

Stanovnik Prnjavora u BiH, 55-godišnji R.S. preminuo je od zatajenja srca tijekom seksualnog odnosa sa svojom dvije godine mlađom ljubavnicom. Žena koja ja u trenutku smrti bila s njim, pokušala mu je pomoći, no bezuspješno i trenutačno se oporavlja od šoka.

Iza pokojnika, koji se svojevremeno bavio i politikom, su ostali žena i djeca, dok je njegova ljubavnica D.L. udovica, pišu Večernje novosti.

Kako pišu tamošnji mediji, žena u početku nije bila svjesna proizvodi li njezin ljubavnik zvukove radi zadovoljstva ili nečeg drugog, no kad je ovaj ostao nepokretan ležati na sjedalu automobila, shvatila je da nešto nije u redu.

Oko 18 sati uznemirena je pokucala na vrata obližnje kuće kako bi potražila 'pomoć za svojeg supruga', no preminulom spasa više nije bilo. Na mjesto događaja ubrzo je stigla Hitna pomoć i policija, no oni su mogli samo konstatirati smrt. Utvrđeno je da se vjerojatno radilo o srčanom udaru, a je li muškarac koristio kakva sredstva za poticanje potencije, niju utvrđeno.

Žena je tada priznala da preminuli zapravo nije njezin muž, već ljubavnik te je zamolila da se njezin identitet ne iznosi u javnost jer pokojnik 'ima opasnu suprugu'.

Naslovnica BiH