StoryEditor
ŽivotBRAVO ZA MAMU

Morate u shopping, a nemate gdje ostaviti bebu: ova mama iz Dalmacije je našla praktično rješenje, pogledajte gdje je stavila dijete, svi su s oduševljenjem gledali snalažljivu obitelj

Piše MOZAIK SD
21. lipnja 2022. - 10:22

Svi koji imaju bilo kakav kontakt s malom djecom znaju koliko može biti komplicirano kada morate s bebom otići do trgovine s automobilom. Sklopiti kolica i unijeti ih u automobil, zavezati dijete u auto sjedalicu, dovesti se do trgovine, izvaditi i sastaviti kolica, otkopčati dijete i izvaditi ga iz automobila i staviti u kolica.... 

Jedan je čitatelj snimio obitelj koja se dosjetila kako ubrzati cijeli proces onog što mi zovemo "skoknut ću do dućana". 

image

Č i t a t e lj

Drugi kupci su sa smiješkom gledali mališana koji se veselio i smješkao barbama i tetama koji su se naginjali prema njemu, ali i radoznalo gledao crvene rajčice koje su bile uredno složene pored tikvica.

Beba ni u jednom trenutku nije zaplakala, samo je gledala što radi mama i stariji muškarac koji je gurao kolica, za kojeg pretpostavljamo da je - dida. Dida je, samo spomenimo, budno pazio na dijete.  

image

Č i t a t e lj

I važno je napomenuti kako je ova mama itekako svjesna, dijete nije htjela čak ni nakratko ostaviti u automobilu, jer se po ovim vrućinama djecu ne ostavlja u autima. 

Bravo za savjesnu mamu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 15:05