Nikad mi nisu bili jasni oni koji iz dana u dan jedu istu ili manje-više istu hranu pa još tvrde da su sretni i zadovoljni što je tako. Meni nema dražeg od istraživanja, isprobavanja, širenja vidika, eksperimentiranja, kako po pitanju spize, tako i većine ostalog. Ipak, kad se na nešto navučem, sklona sam se fiksirati, ali opet me raduju varijacije na temu. Vjerujem da slično razmišlja Dragan Maloševac, specijalist hitne medicine u Zavodu za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije, kojeg je šira javnost upoznala kao doktora, odnosno lovca na pizze, jer putuje svijetom istražujući ponudu u pizzerijama. Znatiželjna doznati što ga pokreće u njegovoj gastronomskoj odiseji i gdje se u okviru moga kruga kretanja može pojesti pizza bolja od prosječne, ulovila sam ga...
StoryEditorOCM
Pričestručnjak iz gušta
Gdje se jede najbolja pizza? Odgovor smo dobili od vrhunskog poznavatelja: U Dalmaciji je par jako dobrih pizzerija...
1. travnja 2023. - 19:23