Mozaik Showbizz

'Što se događa?!'

'Kad imaš Eurosong u 8, a dogovor sa đavlom u 9': predstavnice Poljske šokirale publiku, kažu da izgledaju 'poput sekte', jedan je detalj naročito isprepadao okupljene

'Što se događa?!'

Prva polufinalna večer Eurosonga 2019. u Tel Avivu protekla je bez većih iznenađenja - natjecanje poznato, i kao takvo privlačno, kao jedna velika parada kiča, ni ovaj put nije podbacilo.

Tako smo imali priliku gledati predstavnicu Australije koja lebdi poviše zemaljske kugle, S&M Islanđane i do krajnjih granica nabildanog predstavnika Mađarske, zaljubljeni par Slovenaca koji naizgled odudara od ekstravagancije, a uza sve to i jedan krajnje neobičan nastup.

One koje su, naime, izazvale najviše pažnje na društvenim mrežama bez daljnjega su predstavnice Poljske za koje su se komentatori jednoglasno složili da izgledaju poput sekte.

"Ono kad imaš Eurosong u 8, a dogovor sa đavlom u 9", napisao je netko na Twitteru i pokrenuo lavinu objava u tome smjeru. Naročito su "stravični" zvučali glasovi djevojaka, piše publika koju ikonografija iz pakla nije ostavila ravnodušnima.

Naslovnica Showbizz