Mozaik Showbizz

'Gospođo, sramite se'

'Daj, mama, prestani, imaš 40 godina!': mladi nogometaš izazvao pomutnju na društvenim mrežama, mnogi su njegov komentar shvatili ozbiljno

'Gospođo, sramite se'

Nicolò Zaniolo izazvao je pravu pomutnju na društvenim mrežama, iako ta čast inače dopada njegovoj majci.

Naime, 19-godišnji napadač talijanske Rome, onaj kojega mediji rado nazivaju "Tottijevim nasljednikom", nije najaktivniji u svojoj obitelji kada je riječ o prisutnosti na društvenim mrežama. Njegova majka, 40-godišnja Francesca Costa, prava je zvijezda Instagrama - prate ju stotine tisuća korisnika, a velika se većina njih na dnevnoj bazi oduševljava njenim zanosnim izgledom.

Selfiji, provokativne fotografije u zrcalu, izdanja za izlaske i s odmora, možda su "po guštu" njenim pratiteljima, ali mladi Nicolò, čini se, malo to teže podnosi...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...la stanchezza💤💤💤

A post shared by francescacosta (@frac77) on

Talijanski mediji tako prenose da je sin majci na jednu od njenih standardnih fotografija ostavio komentar "Daj, mama, prestani, što to radiš s usnama? Imaš 40 godina!".

Nije prošlo dugo, a svoje su mišljenje otkrili i dežurni moralisti koji su se možda slučajno našli na profilu zanosne Francesce, možda su i stigli potaknuti napisima... "Gospođo, sramite se i pustite na miru svog sina i njegovu karijeru", jedan je od komentara koji su samo izazvali dodatnu pomutnju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...la sfiga😌🤔😜

A post shared by francescacosta (@frac77) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...🤔🦋

A post shared by francescacosta (@frac77) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...la mia disperazione 😈💙🙊😇💞 @_nicolozaniolo_10

A post shared by francescacosta (@frac77) on

Jer neki su stali u obranu zgodne Talijanke, drugi potpisali "moraliste" i problematiku doživjeli ozbiljno. Trebala bi misliti na to koliku sramotu izaziva kod svojeg sina, gospođa je majka, kako može objavljivati takve fotografije... i slično, pišu ovi drugi.

"Imate pravo, Francesca bi se trebala sramiti! Zato što je lijepa, mlada, simpatična i zato što je njen 19-godišnji sin već fenomen u nogometu", piše pak drugi "tabor" sarkastično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niente di più MAGICO 🌟 Grande vittoria! #romatorino 💛❤️ ⚽️

A post shared by Nicoló Zaniolo (@nicolozaniolo) on

Naslovnica Showbizz