StoryEditor

Tom Cruise ponovno kod Oprah na kauču

Piše PSD.
25. travnja 2008. - 20:11

Glumac Tom Cruise ponovno će, tri godine nakon što je histerično skakao po fotelji svoje domaćice Oprah Winfrey, nastupiti u njezinoj emisiji, prenijeli su svjetski mediji, pozivajući se na producentsku kuću Harpo.

Cruise (45), nakon točno tri godine, pojavit će se u dvjema emisijama kojima će se obilježiti 25. godišnjica njegove prve značajnije uloge u filmu "Risky Business" koja mu je donijela nominaciju za Zlatni globus. 

Sljedećim filmom "Top Gun" (1985.) potvrdio se kao jedan od obećavajućih mladih nada toga vremena. Prijatelji i kolege iznenadit će Cruisea snimljenim porukama u kojima će govoriti o njegovu radu na filmu, izvijestili su iz Harpo produkcije.

Oprah će u prvome dijelu emisije koja će se emitirati 2. svibnja, s Cruiseom razgovarati u njegovu domu u Tellurideu u Coloradu. Razgovarat će o njegovu životu, o obitelji i planovima za budućnost, izvijestili su iz Harpa. Cruise će u emisiji 5. svibnja gostovati u studiju Oprah Winfrey u Chicagu.

Glumac je postao objektom opće sprdnje medija nakon što je prije tri godine, gostujući u emisije Oprah Winfrey, na opće iznenađenje prisutnih, uključujući i voditeljicu, počeo histerično skakati po fotelji te urlati kako voli svoju tadašnju djevojku Katie Holmes s kojom se u međuvremenu vjenčao i s kojom ima dvogodišnju kćerku Suri.

Cruise je jedan od najtraženijih glumaca današnjice s puno snimljenih filmskih uspješnica. Prije Holmesove bio je oženjen dva puta, s glumicama Mimi Rogers te s Nicole Kidman. Iz braka s potonjom glumac ima dvoje posvojene djece. 

Cruise je jedini glumac u povijesti filmske industrije koji je glumio u pet filmova od kojih je svaki pojedinačno samo u Sjedinjenim Državama zaradio 100 milijuna dolara. To su "Malo dobrih ljudi" (1992.), "Tvrtka" (1993.), "Intervju s vampirom" (1994.), "Nemoguća misija" (1996.) i "Jerry Maguire" (1996.)

(h)

Tom Cruise kod Oprah prije tri godine
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. rujan 2020 05:20